- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen egeret válasszak?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- OLED TV topic
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolik
senior tag
válasz
benedekco #80 üzenetére
Nekem win 95-től fogva volt néhány esetben driver gondom. Előfordulnak driveres anomáliák sajnos ami egy-egy hardver összakadás/hiba miatt jön elő. Egy hardveres bug/hiba már bőven túlmutat egy átlagos felhasználói tudáson. Megint túlzásokba estek.. ilyen esetben szépen kell hívni egy IT-s emberkét vagy elvinni olyan helyre amiben megbízunk. Igen ez pénzbe kerül, ahogy az is pénzbe kerül ha egy autóba valamit helyre kell tenni még ha pár perces feladat is.
Ha csörög a mosógép én sem háborodok fel, hogy mitől van hangja meg nehogymár értenem kelljen a mosógéphez hogy meg tudjam javítani, hogy ne zörögjön, mert elvárnám hogy csöndbe legyen. Ilyenkor hívom a szerelőt mert NEM értek hozzá.Hidd el nekem is volt olyan hardveres gondom amin hetekig agyaltam. Ez ilyen. De ezek a problémák jó ha tényleg pár századnyi felhasználót érintenek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone Xs 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest