- OLED TV topic
- Androidos fejegységek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ice&Lime
veterán
válasz
Rickazoid #151 üzenetére
Az érintőképernyős laptopok ill. érintőképernyővel vezérelt pc-ket én sem tartom kiforrott és jó ötletnek, fárasztó és káros is hosszabb távon a használata. Ezt én nem is nevezném fejlődésnek, inkább egy zsákutcának.
Már régen minden gépben villámgyors tároló kellene hogy legyen és 10x annyi időtartamot bíró akksi, csakhát ... -
Ice&Lime
veterán
Azért érdekes...
Az 1992-ben kiadott Win 3.1 (3.0 1990-ben) és most a Win 8.1 között máshogyan nézve a dolgokat nincs is igazán nagy különbség. (Persze hogy van, de most máshogy nézve a dolgokat).Fejlődött, de fejlődhetett volna jobban is, ahhoz képest a 23 év alatt elég lassú fejlődés történt ilyen téren szerintem, túl el lett húzva ez a dolog.
-
Ice&Lime
veterán
válasz
antikomcsi #34 üzenetére
Arra még én is emlékszem.
Hű, de nagy szám volt akkor. -
Ice&Lime
veterán
válasz
cskamacska #2 üzenetére
Az igaz, de a kornak megfelelően nézd a két oprendszert és úgy már más a helyzet, ne mostani szemmel nézd a 3.1-et.
A 8.1 jó lett, de nem durratott olyan nagyot, amilyet kellett volna. Főleg, hogy végtére is egy javításról van szó. (Ezt a 8-cal kellett volna eléri tavaly és nem most 1 évvel később egy javítócsomaggal). -
Ice&Lime
veterán
"Vajon az idén huszonegyedik életévét betöltött Windows 3.1 vagy legfrissebb utódja a nagyobb durranás?":
Szvsz. röviden: a Windows 3.1 volt.
(A 8.1 elég jó lett, de nagy durranásnak már nem nevezném).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- OLED TV topic
- Google Chrome
- BestBuy topik
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- Milyen légkondit a lakásba?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Androidos fejegységek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Alakul a Visa és a Mastercard európai ellenfele
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- AKCIÓ! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Honor Pad X8a 64GB Wifi,1 év Garancia
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest