Új hozzászólás Aktív témák
-
proci985
MODERÁTOR
Egyébként erre volt példa, amikor az USAban csináltak egy hadihajót Vistával. Ami első alkalommal amikor kimentek a kikötőből lefagyott és emiatt percekig irányíthatlan volt, amíg újraindult a rendszer... Dolog kb anekdotaszintű elosztott valósidejű rendszerekkel foglalkozók között, avagy kb mi az ami elkerülendő
.
Gondolom van benne egy atom irányítás miatt, de jellemzően autókban sokkörös biztosítás van (drive by wirenél ez fontos), és jellemzően egy OS hibának nem szabadna továbbterjednie a többi komponensre.
-
proci985
MODERÁTOR
Régi szép idők
.
Win8 viszont nekem továbbra is kimarad, egy érintős tabletre lehet jó, de egy többkijelzős setupra viszont nekem az eddigi tapasztalatok (HTPCn kísérletileg felraktam de nem az igazi, win8.1ből csak VMem van) alapján nem igazán jó megoldás.
Vicces, de úgy néz ki az ME után a 8 lesz a második desktop win OS dos5.0 óta, amit gyakorlatilag kihagyok (htpcn is gondolkodok visszarakom a hetet, mert amennyire keveset van használatban nem éri meg a tanulására fordított időt).
Mäsik oldalról viszont egyik excsoporttársam freeBSDről váltott win8ra, és elégedett.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- WordPress tartalom kezelő rendszer (CMS)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Futás, futópályák
- Wi-Fi 7-es ASUS router jött a játékos kedvűeknek
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Kompakt vízhűtés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Battlefield 6 - Digitális játékkulcs
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 4GB I 250GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Ha országosan a legmagasabb áron szeretnéd eladni a laptopodat, akkor az ELITRO a Te partnered
- KERESEM! LG UltraGear 45GS95QE // 39GX90SA
- 20+ típus HP üzleti laptopok Elitebook, Probook, Zbook 8-13. gen gar.
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest