- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- Ötlettől a megvalósításig: használjuk a nyelvi modelleket új ötletekhez!
- Nem veszik el az Activision Blizzardot a Microsofttól
- Elmondta a Nintendo, hogy mennyi Switch 2-t vihetnek haza az emberek
- Kevesebb bevételét adja át az OpenAI a Microsoftnak
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- Projektor topic
- Gaming notebook topik
- OLED monitor topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
Hol van a feedback az insider verzióban? Írnék pár dolgot..
Ami egy jó nagy baromság még hogy kivették a képmetsző alkalmazást. Egy félig meddig megoldást találtam, mégpedig a jobb klikk menüben van egy kivágás opció, de nem tudja ugyan azt, igaz van benne egy automata kijelölés ami egész jól működött egy próba alatt.
-
-FreaK-
veterán
válasz
Dragon3000 #801 üzenetére
Mint azt már írtam, stabil volt, hónapok óta megy probléma nélkül. Igen, azt akartam, de elfelejtettem, amúgy nem 100% hogy az a baja, de azért esélyes. Most meg úgy szétcseszte a Windows-t hogy nem nagyon tudok mit kezdeni fele. sfc /scannow talált dolgokat és javította, de semmi, system restore ki van kapcsolva valamiért, az se megy.
A külön letöltött win11 ISO-t ha telepíteném, az tud olyan update-et hogy megtartja a fájlokat/beállításokat?
-
-FreaK-
veterán
Megpróbáltam még egyszer (OC-t elfelejtettem kikapcsolni), úgy hogy nem voltam gép előtt, most úgy elcseszte a rendszert, hogy nem megy a tálca kereső, start menü, gépház ilyenek.. megváltoztak az ikonok, mintha félig felment volna az új rendszer.. élmény lesz ebből rendes windowst csinálni..
-
-FreaK-
veterán
Köszi! Na ez eszembe se jutott, mert már hónapok óta gond nélkül megy a gép, úgyhogy stabilnak nyilvánítottam
#752 Z_A_P :
Nálam csak SSD volt mbr partícióval telepítve annó (valszeg figyelmetlen voltam), és ezt simán megoldotta az mbr2gpt.exe /convert /allowfullos parancs. Sikeresen lefutott, utána reboot, bios-ban kikapcsoltam a csm-et és egyből indult is simán, majd a whynotwin11 progi már mindenre zöldet írt. -
-FreaK-
veterán
válasz
#16820480 #174 üzenetére
Nem csak akkor gond ha nincs rádugva, hanem akkor is ha nincs bekapcsolva. Én melóban szívok néha a dupla monitorral ez miatt, állandóra be van dugva, de ha nem kapcsolom be indításkor (amit néha nehéz, mert egy érintő vezérlős LG és nincs egyértelmű visszajelzés), akkor az összes program meg sticky note az elsődleges monitorra kerül, aztán lehet egyesével vissza rendezni.
Kíváncsi vagyok ezt megoljdák-e.
-
-FreaK-
veterán
Tudom, azért írtam hogy újra kell telepítsem.. vaaagy, lehet mégse?
#162 MasterDeeJay köszi!
#167 kriszpontaz : köszi, írták már, raktam is be képet hogy mit mutat.
-
-FreaK-
veterán
-
-FreaK-
veterán
válasz
#16820480 #102 üzenetére
Ah, köszi.
Most már így néz ki, viszont továbbra sem vagyok kompatibilis, de tudom miért, a secure boot miatt. Megtaláltam a bios-ban, Giga X570-nél ki kell kapcsolni hozzá a CSM opciót, akkor megjelenik a secure boot. Viszont ha innen restartolok, nem indul a rendszer, hanem rögtön a bios-ba kerülök vissza, ami ráadásul laggol mint az állat és chipset 50fok fölé ugrik.
Valami public beta mikor lesz elérhető, azt tudni már?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ph Kinézetre sok dolog változik, de a nem látható fejlesztéseket sem hanyagolta el a cég.
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Nintendo Switch 2
- Jobb hajlítható kijelzőt gyárt a Samsung
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Hobby elektronika
- További aktív témák...
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7 . generáció i7-8650U / 16GB RAM / 500GB SSD
- ÁFÁS SZÁMLÁVAL! Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 9 i7-1165G7 / 16GB / 500GB SSD / Intel Iris Xe
- Lenovo ThinkPad X1 Carbon 7. generáció i5-8365U / 8GB RAM / 256GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest