Új hozzászólás Aktív témák
-
Flitter
tag
Valahol itt olvastam,most kerestem,de nem találom,kilehetett választani,hogy miféle releast akarsz letölteni én az Insider választottam és onnan szedtem le.Holott nem vagyok Insider.
Alaplapomon be kellett állítani Gigabyte B450M DS3H a proceszzor tpm-et,ennyi és máris rufussal uefi bios módban ment is pemdrivra aztán a gépre.A forrás filet azért írtam ki,hogy nálam okosabbak hátha tudják!
Mint írtam,nem kell MS fiók,internet sem kellett.És elfogadta? a w10 pro kulcsomat.
Nem kellett semmi mást buherálnom!Minden w10 64bites meghajtó programot elfogadott. Még átnézem a másik topikot is hátha a pontos linket is betudom szúrni.
[digital licenc]
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte AORUS 16X (2024) Gamer notebook - i7 14650HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GBWin11
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest