- Részesedést vásárolhat az USA az Intelben
- Monitortrió a Samsungtól, köztük egy 500 Hz-es QD-OLED-del
- AI-alapú felskálázót fejleszt az ultramobil piacra az ARM
- Új Vulkan implementációt hoz az Apple rendszerchipekre a LunarG
- Az OpenAI szerint Musk zaklatási kampányt indított, a bíró nem állt Musk mellé
Új hozzászólás Aktív témák
-
cog777
senior tag
A cim az hogy eszhez tert az MS, de en mast tapasztaltam. Kicsit jobban belefolytam az MS okoszisztemaba, de csak a fejemet fogtam az altalan tapasztalt keptelensegektol.
-Ertem hogy a Win 10 uj, de 8-rol 8.1 upgrade utan sem talalkoztam ennyi hibaval, mintha beta statuszba adtak volna ki, oke majd 1 ev mulva stabil lesz de most...
-Ujratelepitettem a Windows 8.1-et. (Megszabadulva a Lenovo szutykaitol) Legelso update csomag utan ujrainditasi ciklusba kerult. Hihetetlen hogy amikor megallapitja hogy nem lehet telepiteni egy update-et akkor miert probalkozik a reboot utan?? A friss rendszer a kardjaba dolt...
-Ismet ujratelepites, engedelyezem a telepites soran hogy update-et keressen. CSAK A WIN 10-et ajanlja fel miutan keresek frissiteseket! Be kell lepnem es kikapcsolni az opcios frissiteseket. Hihetetlen aggressziv.
-XBOX One, beallitom a regiot es nem tudom az angol nyelvet kivalasztani. Fincsi, nagyon, nincs annyi esze az MS-nek hogy sokan kulfoldon laknak es vasarolnanak jatekokat?
Nem igazan erzem azt hogy az MS komolyan venne az ugyfeleit
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- BestBuy topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Nők, nőügyek (18+)
- Apple asztali gépek
- Path of Exile 2
- További aktív témák...
- Dell Optiplex 3020 SFF I5 4590
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3139, 95% Akkumulátor
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1 Intel Core i5-10310U
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest