- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Chromecast topic
- Gaming notebook topik
- Asztrofotózás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
UPower.KbdBacklight
[link]Ezt a D-Bus interface-t kell valahogy rábeszélni, hogy azt csinálja, amit szeretnél, a Mate-nak itt is volt valami hasonló bug-ja. A fenti sorban van, ami szabályozza a billvili-t, de nem értek hozzá, nem is szoktam konfigokat kutyulni, a Cinnamon nekem konyhakész minden gépen, talán ezért nem ismerem a lehetőségeket.
A világos betűs dolgot olvastam máshol tőled és beugrott a hasonló KDE-s probléma is meg a megoldás is ma. (előbb-utóbb beugrik, ha valahol olvastam megoldást egy problémára, legfeljebb nem találom meg mindig a leírást)
Nem akarom ledegradálni a linuxot, szó se róla, használom én is rengeteget, csak azt akartam mondani, hogy néha annak is előjönnek random hülyeségei.
Tudom, értettem is amit írtál, a random hibákkal kapcsolatban igazat is adok. A Linux az, ahol mindent meg lehet oldani, de ritkán könnyű a megoldás.
Én laikus vagyok teljesen számítástechnikában, egy hónapomba telt, mire találtam segítséggel megoldást a régi Toshiba laptop normális processzorhasználatára. Csak egy magot volt hajlandó használni, azt is csak egy megfelelő kernel paraméter beszerkesztése után, aztán egy másik magyar fórumon javasolták a processor.nocst érték 1-re állítását.....addig még csak nem is hallottam erről a paraméterről. - szóval tudom, miről beszélsz!
-
A tablet az nem AMD-s, nyilván.
Ekkora árelőnyért letettem róla.(#77) cinemazealot:: Alaphelyzetben a házi készítésű linuxos OpenCL-es progikat is akartam futtatni rajta (normal map generátor, textura végtelenítő, stb.), a napi otthoni netezős, multimédiás felhasználás mellett, de mivel nem találtam nekem tetsző típust, így lemondtam arról, hogy otthon is tudjak dolgozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Metal topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xbox tulajok OFF topicja
- Elektromos autók - motorok
- CPU léghűtés kibeszélő
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Google Chromecast topic
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...
- Eladó Makulátlan 16" MacBook Pro M1 Pro 16/1TB (10/16) Dobozában, ajándék tokkal.
- Logitech G923 Racing Wheel and Pedals Xbox One/PC Kormány És Pedálsor
- eladó 4db 2TB NASware WD red (WD20EFAX)
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro+ 5G 512GB 12GB RAM - 2027. FRBRUÁRIG GARANCIÁS / akár beszámítással is
- ÚJ Lenovo LOQ 15ARP9 - 15.6" FullHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 24GB - 512GB - RTX 4050 - 2 év gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600X / RTX 3070Ti / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070 SUPER 12GB Be Quiet! Silent Base 601 850W
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Panasonic TX-L47E5Y 47" LED TV eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4800MQ I 16GB I 500GB I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gar
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest