Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
válasz
ubyegon2 #736 üzenetére
"Azzal nincs mit kezdeni, menjen vissza Windowsra"
De, ha pont azért próbálkozik, mert a Win zsákutca volt? Van olyan, hogy kezdő Windowsos topik? Anno kérdeztem egy Wines topikban, hogy miként lehet Lan kapcsolatnál aktiválni a haggyábékénafrissítéseiddel tartalmú "metered" módot, de néma csend volt a válasz. A net szerint valami registry -be kellett volna túrkálnom, de annál a leírásnál jóval egyszerűbb volt egy Puppy -t beüzemelni.
Szvsz. ez felhasználó függő. Én nem tudtam mit kezdeni a Windows -zal, tehát visszamentem Linux -ra.
-
válasz
ubyegon2 #736 üzenetére
Igazabol nem is a linuxos topikban szokott ez gond lenni, hanem az ehhez hasonlo topikokban, ahol elszabadulnak az indulatok, es mindket fel eltulozza a dolgokat, a tapasztalatlan juzer meg pont elhiszi azt, hogy tuti minden ugy fog menni, mint windows-on.
Nekem van egy lapos gepem, amin a koppintasos klikk alapbol semmilyen disztron nem muxik, csak a gombokkal lehet klikkelni. Mint-re, Ubuntura, Debianra van megoldas, de ez is olyan, hogy en is inkabb csinltam belole egy scriptet, mert hogy en sem akarok annyit gepelni egy dologert.
Igazabol azzal, hogy csak az elonyoket hangsolyozzuk a hatranyok (kezdeti nehezsegek) emlitese nelkul, az felre vezetheti a juzereket.
Nehez megallapitani, hogy mi lenne a megfelelo kommunikacio, elsore eleg lenne, hogy minden tanacsado probalja meg felidezni, hogy telepites utan o maga mit szokott beallitani, es azt irja le roviden, megemlitve, hogy ezt, meg azt meg kell majd csinalni (pl. bongeszos video gyorsitas, smooth scroll, stb.).
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG STRIX Z370-F GAMING Alaplap
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- Asus Rog Gamer PC /Ryzen 9 5900X/RX 7900XT/32GB DDR4/1TB M.2/beszámítás van
- bontatlan MSI GeForce RTX 5090 32G VENTUS 3X OC 3 év Alza garival
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Wilbur Smith könyvek (15 db) egyben
- AKCÓÓÓ!!! Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest