Hirdetés
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Most állítólag törölték a korábban pletykált GeForce RTX 50 Super sorozatot
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
Új hozzászólás Aktív témák
-
Látom, hogy rájöttél magadtól is a problémára, ha pdf-ben küldöd el, akkor nem lehet módosítani az adott diát.
Ahol pedig többen készítenek egy prezentációt, ott elengedhetetlen az elkészült diák szerkesztése (hiába csinálod te tökéletesre, ha csak egy oldalszámot kellene rajta módosítani, akkor a csapat kenheti a hajára a pdf-ben készült oldalakat).
-
Azért engem kért meg, mert a melóban el volt havazva, és neki nincs otthon PC-je és épp hétvége volt.
Én meg azért vállaltam el, mert nem értek az Office-hoz, így nem tudtam, hogy egy szöveg átírás ekkora gond lehet. Pláne, ha nem látom a linuxos ofiszban a szétcsúszást.
A feladat az volt, hogy ugyanabban a formátumban adjam vissza, amiben volt.
Ráadásul voltak animációk is a ppt-ben.
Sok olyan cég van, ahol a ms formátumokon kívül nem pálya semmi más, főleg állami cégek.A logikus, józan eszem teljesen egyetért veled, de amikor egy-egy cég vagy hivatal ms-only üzemmódban működik, akkor ott nem a józan ész a domináns.
Van olyan kórház Bp-en, ahol az ftp-ről egyből törlődik minden, ami nem a támogatott kiterjesztésekkel van feltöltve; pl. .jpg-t feltölthetsz, de .jpeg-et már nem. :/
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Xbox Series X|S
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPhone topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- iKing - Apple iPhone 15 Pro Natural Titanium ProMotion 120 Hz, A17 Pro, USB-C 128 GB
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z390 GAMING X Z390 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T2000 32GB 512GB 15.6" 1év garancia
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő