Új hozzászólás Aktív témák
-
Látom, hogy rájöttél magadtól is a problémára, ha pdf-ben küldöd el, akkor nem lehet módosítani az adott diát.
Ahol pedig többen készítenek egy prezentációt, ott elengedhetetlen az elkészült diák szerkesztése (hiába csinálod te tökéletesre, ha csak egy oldalszámot kellene rajta módosítani, akkor a csapat kenheti a hajára a pdf-ben készült oldalakat).
-
Azért engem kért meg, mert a melóban el volt havazva, és neki nincs otthon PC-je és épp hétvége volt.
Én meg azért vállaltam el, mert nem értek az Office-hoz, így nem tudtam, hogy egy szöveg átírás ekkora gond lehet. Pláne, ha nem látom a linuxos ofiszban a szétcsúszást.
A feladat az volt, hogy ugyanabban a formátumban adjam vissza, amiben volt.
Ráadásul voltak animációk is a ppt-ben.
Sok olyan cég van, ahol a ms formátumokon kívül nem pálya semmi más, főleg állami cégek.A logikus, józan eszem teljesen egyetért veled, de amikor egy-egy cég vagy hivatal ms-only üzemmódban működik, akkor ott nem a józan ész a domináns.
Van olyan kórház Bp-en, ahol az ftp-ről egyből törlődik minden, ami nem a támogatott kiterjesztésekkel van feltöltve; pl. .jpg-t feltölthetsz, de .jpeg-et már nem. :/
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Samsung Galaxy A54 5G , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest