Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Több száz játékban kezdi meg karrierjét az FSR Redstone
- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós kamerák
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Apple asztali gépek
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
NGA
addikt
Vettem a Tescoban egy Lenovo 320-as laptopot N3550 procival amikor félárban volt. Konkrétan 1 hét használat után felfényesedett a touchpad. Az egész nyiszorgott, ha ölbevettem.
Win10 szenvedés volt rajta.
Ha van a Win10-nek 8 giga ramja, és ssd, akkor igen gyors tud lenni, de az biztos, hogy i3 alatt semmilyen gépet nem vennék. -
dingdongkng
tag
Hát meg a másik, hogy itt 28eftról beszélgetünk. Azért milyen üzleti gép van? x200 p8400-al, meg t61. Azért az még talán kisebb élmény mint az atom. Nem elég hogy gyenge még melegszik is mint az állat.
Ja hogy ez a gép újonnan 70k volt? 70k-ért sokkal jobb consumer használt gépet lehet venni. Pl. Surface Pro2. Sokkal jobban kéne mint egy t440p 1366x768-as kijelzővel (tudom tudom volt belőle fhd is csak nem ennyiért).
Itt az a mocsok nagy gond, hogy mindenki új gépet hasonlít használt géphez. Azok a consumer vasak amik egyszer valaha 2-3 kilóba kerültek nagyon vonzók tudnak ma lenni.
-
MurdR
veterán
Ez így van. Feleségemnek összeraktam egy asztali PC-t, kapott hozzá egy Razer egeret, amit lecserélt
erre:
Múltkor oda kellett ülnöm a gépéhez, mert asszem MSO-t telepítettem, és konkrétan a Next gombot nem találtam el vele, olyan az érzékelője. De neki ez kell, a Razer az sz*r.

Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Precision 3571 FHD / i7-12800H 14C / 16-32G D5 / 512G / Iris XE + NV T600 Box WS tervező
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- LG 83B4 - 83" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 500+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest