Új hozzászólás Aktív témák
-
Azért elég sok mindent könnyebb egy normális méretű billentyűzetről, kijelzőn csinálni. Pláne, ha nem túl jó már a szemed, és 10"-on a fullhd már apró.
Írni meg azért normálisabb ember néha ír.
Regényt, akkor min írsz? Ahhoz nem árt egy billentyűzet.@icemad: Nekem a win nem jött be... Régóta nincs is
"Azért ilyen low end gépeket, főleg azok vesznek, akik nem értenek hozzá. Ők meg nem fognak terminállal szüttyögni, meg fórumokat bújni, "
Akkor ost
- fogsz egy virtuális gépet, és telepítesz rá egy random Ubuntu verziót (Mintet, akármit), majd beszámolsz, mennyit kellett terminálozni
- Windowson ugye nem fordul elő olyan, hogy nem megy valami, és gúglizni kell?@Simonzé :
"a hardverfikazasrol es az üzleti gepek isteniteserol szolt.Érdekes..."
Hát, egyszerűen nem az a véleményünk, mint neked -
Dhampir
félisten
Senki nem ír regényeket rajta
Regényeket DOS-on kell írni.
-
kenwood
veterán
Debrecenbe is le lehet menni gyalog ...
Nekem a nyugdijas muterom is sokat beszelget az ismeroseivel facebookon,skypeon.
Az utobbi onmagaban meg ok,de egyutt a ketto,vagy hosszabb chateles a facebookon azert teljesen mas kategoria keyboarddal,rendes multitaskinggal, mint touchscreenen.
Nehany Rtl mosthoz hasonlo stream is korlatozottan android barat. -
Linuxot soha nem használok, és nem is fogok, mert alapvető alkalmazások hiányoznak,
Ezek a programok mitől alapvető alkalmazások?
Ha te ilyen drága célszoftvereket használsz, logikus, hogy nem fogsz Linuxot használni! Ettől még ne mondjuk már alapvetőnek ezeket, főleg, hogy vannak rá alternatívák Linux alatt is. -
Cyrin
addikt
És még büszke is vagy rá...
Ha húsz percig frissítene a rendszer és közben nem tudnám használni a fejemet a falba verném...Más:
Nekem is a 17.3 az etalon. Se sajna nemsoká hozzá kell nyúlni, pedig rendesen be van lakva ennyi idő alatt. Nem is tudom melyik végén kezdjek hozzá...
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Felforgatná Kína a technológiai világrendet
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- OLED TV topic
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- PlayStation 5
- Lenovo Legion és IdeaPad Y széria
- Vicces képek
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 14 M4 MAX 14 32GPU 36GB 1TB Magyar billentyűzet Azonnal átvehető Deák
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- Gamer PC - i5 14600k, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 Super 8GB Zalman T4 PLUS FSP 700W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- Bomba ár! Dell Vostro 3500 - i3-350M I 4GB I 320GB I DVDRW I 15,6" HD I HDMI I Cam I Garancia!
- Asus ROG Zephyrus G14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ryzen 9 8945HS - 16GB - 1TB - RTX 4060 -2,5 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest