Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Somatom
veterán
Volt régebben egy PC -m, aminél egy win - Ubi közösködés után (logikai partíció bekavarás miatt) összeomlott minden indítás. Sajnos, az Ubi által használt Grub2 számomra a mai napig értelmezhetetlen. Viszont, észrevettem, hogy a Hiren`s boot CD Grub4dos -t használ. Hohó, hát ez Puppy, tehát ismerem! Így lett nekem is "USB hardverkulcsos" indítású PC -m.

"már egyre tolódik el a telefonok irányába minden"
Én is így vagyok ezzel, haladni kell a korallü
Évek óta használok Androidot asztali környezetben. Annyira hozzászoktam, hogy röhögök magamon, amikor Linux (vagy Win) alatt tapicskolok a bal egér gombon, oszt nem történik semmi. Amikor a Samsung nagy újdonságként kihozta a DeX -et, én csodálkoztam, hogy még csak itt tartanak?
Új hozzászólás Aktív témák
- Adventi kalendáriumok
- BestBuy ruhás topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tisztázta a Valve a Steam Machine HDMI-paráját
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Diablo II: Classic és Resurrected
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Elektromos autók - motorok
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Bravo 15 C7VF 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4060 16GB 1TB NVMe magyar vbill gar
- Eladó egy kiváló állapotban lévő Honor 400 Pro mobiltelefon
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- HONOR WATCH 5
- i5 12500/ RTX3070/ 32GB DDR4/ 1TB SSD alapú konfig/ garancia/ ingyen foxpost
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3625, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell XPS 13 9370 - 9380 UHD touch, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, szép állapot, számla, garancia
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest