- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Utolérjük a processzorokat? Az ASUS új monitora ma a leggyorsabb a piacon
- Sorban áll az iPad és a MacBook az OLED panelekért
- Egérpad topik
- OLED TV topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- HTPC (házimozi PC) topik
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
Jó teszt. Nekem tetszett.
Ha új gépet vennék, és nem lennék Rendszermérnök, akkor én sem biztos, hogy Business gépeket vennék. És nekem is már csak ProBook-om van, mert megfelel nekem, és nem Windows fut rajta.
Az teljesen OK, hogy Linux-ot tettél rá, mert a Linux egy ilyen gépen is elfogadhatóan képes futni, a Windows meg szimplán nem. Mert nem erre tervezték.Sok sikert a géphez, és a Linux-hoz is, jó tanulást.
Szerintem is, ha valaki csak netezik, filmet néz, és Linuxot futtat elegendő egy ilyen gép neki.
---------------------------
(#11) energy4ever
Sok helyen sántít ez a dolog, mert a magyar nem az a nemzet amiről Te beszélgetsz. Történelmi okokból van ez így nem pedig azért mert buta lenne, nem buta csak Magyarország legalább 50 %-a a szocializmusban él. Nem érdekli a technika, nem érdekli a fejlődés, ami nem azt jelenti, hogy több pénze van, hanem hogy nem fogja fel, hogy nem 2 féle dolog van a boltban, mint 1984-ben.
Nem tehetnek róla, mert ebbe nevelték bele őket igen a 30 évesek egy részét is, akiket nem is nagyon ért már a szocializmus szele, de a nagymama, meg az apuka/anyuka mentalitása igen. Nincs igény Magyarországon rá, mert nem érdeke a fejlődés csak a munka nélkül - ami nem egyenlő a bejárok a munkahelyemre és lehet, hogy dolgozni kell, de közel nem úgy mint Berlinben, Helsinkiben, vagy Londonban - kereshető minél több pénz, ez pedig nem létezik. Ez az oka ennek. Nem a butaság. Amire nincs igény az nyűg, a nyűg pedig akkor jó, ha elmismásolják, mert akkor nem kell ezzel sem foglalkozni ebben az esetben == tanulni.Igaz ez rád is, mert ahelyett, hogy utána néznél a dolgoknak vagdalózol. Én már nem élek Magyarországon mert nekem elegem lett a magyar mentalitásból, de én tudom, hogy engem mi zavart és mi az oka, hogy nem kérek ebből, viszont a Te mondókádból nem derül ki számomra mi a vagdalózás Oka....
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Jövedelem
- Eredeti játékok OFF topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Óra topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- ASRock RX 9060 XT 16GB GDDR6 Challenger OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- SAPPHIRE RX 9060 XT 16GB GDDR6 PURE OC - Új, Bontatlan, 3 év garancia - Eladó!
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12GB / 512GB USA modell Szép állapotban!
- LG UltraGear 34GN850P-B A csúcskategóriás ívelt gamer monitor!
- Iphone 13 Black független szép állapotban.
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest