Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
Ha ilyen jól működik, akkor igen. A Linux megér ennyit, mert manapság a Linux már sokkal jobb otthonra, mint a Windows valaha is volt. A Játék, és a Videószerkesztés kivételével, de ez a két dolog eléggé réteg termék lett. Szóval igen én dolgoznék ingyen. Támogatni is szoktam adott disztribúció fejlesztőket. Nekem megér évente 50 - 100 eurót, ez a dolog. Ennyibe kerülne a Windows is, de azért nem akarok fizetni. A Linux-nak nagyon sokat köszönhetek, rengeteget tanultam belőle. Most, hogy mindenen Linux fut az IBM SVC-től kezdve az összes IPMI-n keresztül, a komplett VMware-en át gyakorlatilag az összes appliance-ig.
Sokat tanultam, sokat segít a Linux, nekem megéri.Microsoft termékért soha a büdös életben nem fizetnék....
-
hallador
addikt
Jó teszt. Nekem tetszett.
Ha új gépet vennék, és nem lennék Rendszermérnök, akkor én sem biztos, hogy Business gépeket vennék. És nekem is már csak ProBook-om van, mert megfelel nekem, és nem Windows fut rajta.
Az teljesen OK, hogy Linux-ot tettél rá, mert a Linux egy ilyen gépen is elfogadhatóan képes futni, a Windows meg szimplán nem. Mert nem erre tervezték.Sok sikert a géphez, és a Linux-hoz is, jó tanulást.
Szerintem is, ha valaki csak netezik, filmet néz, és Linuxot futtat elegendő egy ilyen gép neki.
---------------------------
(#11) energy4ever
Sok helyen sántít ez a dolog, mert a magyar nem az a nemzet amiről Te beszélgetsz. Történelmi okokból van ez így nem pedig azért mert buta lenne, nem buta csak Magyarország legalább 50 %-a a szocializmusban él. Nem érdekli a technika, nem érdekli a fejlődés, ami nem azt jelenti, hogy több pénze van, hanem hogy nem fogja fel, hogy nem 2 féle dolog van a boltban, mint 1984-ben.
Nem tehetnek róla, mert ebbe nevelték bele őket igen a 30 évesek egy részét is, akiket nem is nagyon ért már a szocializmus szele, de a nagymama, meg az apuka/anyuka mentalitása igen. Nincs igény Magyarországon rá, mert nem érdeke a fejlődés csak a munka nélkül - ami nem egyenlő a bejárok a munkahelyemre és lehet, hogy dolgozni kell, de közel nem úgy mint Berlinben, Helsinkiben, vagy Londonban - kereshető minél több pénz, ez pedig nem létezik. Ez az oka ennek. Nem a butaság. Amire nincs igény az nyűg, a nyűg pedig akkor jó, ha elmismásolják, mert akkor nem kell ezzel sem foglalkozni ebben az esetben == tanulni.Igaz ez rád is, mert ahelyett, hogy utána néznél a dolgoknak vagdalózol. Én már nem élek Magyarországon mert nekem elegem lett a magyar mentalitásból, de én tudom, hogy engem mi zavart és mi az oka, hogy nem kérek ebből, viszont a Te mondókádból nem derül ki számomra mi a vagdalózás Oka....
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Linux kezdőknek
- A holnap határán: itt van minden új Galaxy promóképe
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elemlámpa, zseblámpa
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- CPU léghűtés kibeszélő
- RAM topik
- Android szakmai topik
- További aktív témák...
- Valve Index VR Kit
- Uhh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 16/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Esport PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- AZTA! HP EliteBook 840 G8 Fémházas Laptop Ultrabook 14" -60% i7-1185G7 16/512 FHD IPS Iris Xe
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest