- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- SONY LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen házat vegyek?
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Dell notebook topic
- Lenovo 3000 és IdeaPad notebookok
- Fujifilm X
Új hozzászólás Aktív témák
-
NGA
addikt
Érdekes, az én 73 éves anyukám is sokat beszél skype-on, messengeren. Beszél. Nem gépelget, és neki is tabletje van. Facen meg beírja azt az egy sort, hogy de szép az unoka.
Mondjuk ő nem sztrimel semmit, hanem csak youtube videókat nézeget. Én is tökéletesen elvagyok ipaddal otthon, ha nem kell a laptop, és nem szoktam regényeket begépelni rajta, de a telefonomon is tudok messengerezni írásban. Nem kell bill hozzá. Anyukám pl azért szereti a tabletet, mert fel tudja nagyitani a fotót az ujjaival.Apollyon: Érdekes, én is és a család is remekül elvan telefonnal, tablettel. Senki nem ír regényeket rajta, hanem sokszor inkább beszélget hanggal.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- SONY LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- XPEnology
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Gumi és felni topik
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- MSI MAG B550 TOMAHAWK - Doboz - Garancia
- Simlab gt1+Sparco grid-q+Fanatec gt dd pro szimulátor szett
- Egyben 30k! Videókártyák, ram-ok, cpu-k, gépházak, alaplapok stbstb
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R5 7500F 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080 10GB Kolink Observatory RGB A-Data 750W
- Új monitor állvány- elegáns megoldás a dupla A/4-es papírcsomag helyett - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L460 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256-512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest