Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
dr_ace
aktív tag
az, hogy visszafelé kompatibilis az csak azt jelenti, hogy tudod vele irányítani a sima wii-t, vagy azt is, hogy ez a "kiküldi a video jelet a gép a kontroller kijelzőjére" típusú móka is menni fog vele? mert ez számomra nem derült ki a nintendo szedett-vedett bemutatójából, és nem lennék meglepve ha a régi wii hardveresen ez utóbbira képtelen lenne, de azért van pofájuk "backward compatible"-nek titulálni, hiszen irányítani azért lehet vele a régi wii-t.
ha esetleg én értettem félre valamit akkor sorry, de ez nekem tényleg nem egyértelmű, úgyhogy megköszönöm ha elmagyarázza valaki
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító hír
Aktív témák
- Mikrotik routerek
- PlayStation 1 / 2
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- LG LCD és LED TV-k
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Formula-1
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Lexus, Toyota topik
- Hálózati / IP kamera
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Új Bontatlan Xbox Series X 1TB 2év gyártói gar! + Beszámítás (apple cuccok)
- XBOX Series S/X/One/S/X/360 konzolok teljes karbantartása, pasztázással Thermal Grizzly 1 órán belül
- Xbox 360 Slim 500GB Rgh 3.0 azonnali bootolás! + játékok, 1 év gar. 24 éve működő üzletből!
- TMR, HALL, Dualsense, Xbox kontrollerek felújítása
- Nyugatinál új és újszerű gyönyörű Ps4 / Playstation 4 Kontrollerek, tartozékok
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Önerő nélkül is elvihető! RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Xiaomi 14T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Logitech G29 SE Driving Force PC/PS4/PS5
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest