- Gaming notebook topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- ZIDOO médialejátszók
- Computex 2025: háznézőben a Chieftec-nél
- Computex 2025: megfrissült a Cherry kapcsolókínálata
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Home server / házi szerver építése
- HP ProLiant MicroServer Gen8
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Necroman_Mk2
őstag
-
JanR
addikt
Tetszenek ezek az érzékelős mókák, de magamat ismerve hamar megunnám ezt a hadonászást, inkább kimegyek helyette
-
törölt tag
Hát nem tudom, multiplatformok nem futottak jobban rajta.
-
PR0JECTNR56
addikt
Az ötlet tetszik, de a figurák megjelenése számomra még mindig nagyon ijesztő.
-
Mister_X
nagyúr
Itt a Wind Waker HD, az sem piskóta. Innenstől csapódnak az igazi exkluzív címek (Super Smash, SM3W, MarioKart 8, Bayonetta 2, DKC: Tropical Freeze.). Egyre vonzóbb platform lesz ez nekem is
@xRagna: a processzor egál, de RAM több van, IGP is erősebb. A Nintendo játékok 1080p@60FPS-sel
-
mattheus
őstag
Hát én szóhoz sem jutok.
Nekem van egy Nintendo Wii-m és a felbontást leszámítva, ugyanezt a programot látom és játszom a képernyőn mikor bekapcsolom a gépet és a Wii Sports játékot.Döbbenetes, hogy mennyire nem változtatnak semmit szignifikánsan.......
Még jó hogy nem ugyanazt a Mario Galaxy-t teszik elérhetővé Full HD-ban...... -
törölt tag
válasz
MCBASSTION #3 üzenetére
Miben erősebb?
-
ldave
félisten
Nemtok japperül, de ha a Wii Sports Club-ban lesz online móka, akkor tuti vevő vagyok, pedig a kinézet alapján most meg se erőlteti magát a Nintendo...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Gombászkönyvek egyben
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 4 év gari - magyar bill. - Lenovo ThinkPad Z13 G1 - AMD Ryzen R7 Pro 6850U, 13.3" 2.8K OGS érintő
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest