- Nyelveken áthidaló AI platformot mutatott be a Telekom
- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- Elon Musk járatára váltott jegyet a legújabb magyar műhold
- Viszonylag olcsó, 26,5 hüvelykes QD-OLED monitor bukkant fel az MSI kínálatában
- Jönnek az egyes, problémákkal küzdő ASUS ROG noteszgépek kipofozott BIOS-ai
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Nekem tetszett az írás olyan értelemben hogy szeretek ilyesmiről olvasni. Ilyenkor szoktam azt érezni hogy bőven van olyan dolog amit még be kell pótolnom az életben, akár jó dolog, akár keserédes.
Ez a magadon őrlődös dolog a legrosszabb szerintem, főleg ha tényleg képes vagy akár napokig is ezen vacillálni. Nekem egyenlőre főként az egyetem és a munkám miatt, de könnyen előfordul hogy álmatlanul forgolódom az ágyban, pedig egész nap nem is jártak ezek a dolgok az eszemben.. jesszus még ezt is meg kellene csinálnom, de arra sem volt időm és jajj már mindjárt itt a határidő. Mivel ilyen érzésem mint neked még nem volt talán badarság ezt a kettőt összehasonlítani. De talán mindkettő ott van valahol a pánikbetegség környékén.
A cikk alján lévő képet pedig ha megvan nagyobb felbontásban szeretném megkapni valahogyan.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple asztali gépek
- Kerékpársportok
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Építő/felújító topik
- iPhone topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Thrustmaster Ferrari F1 Wheel Add-On
- Új Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 mini Kompakt erőgép, megbízható teljesítmény 256 GB
- Honor Magic V5 Ultravékony hajlítható, 120 Hz LTPO kijelzők 16/512 GB Garancia 2028. 08. 25-ig
- Bomba ár! Acer Aspire ES1 - AMD A8 I 8GB I 180GB SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest