- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
- Milyen TV-t vegyek?
- Többszörösére növeli az üzemidőt az LG 1 Hz-es LCD panelje
- Mini PC
- 3DMark (2013) eredmények
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Hivatalosan is elkezd védekezni az Intel csodafegyvere ellen az új Geekbench
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarkByte
addikt
Nekem tetszett az írás olyan értelemben hogy szeretek ilyesmiről olvasni. Ilyenkor szoktam azt érezni hogy bőven van olyan dolog amit még be kell pótolnom az életben, akár jó dolog, akár keserédes.
Ez a magadon őrlődös dolog a legrosszabb szerintem, főleg ha tényleg képes vagy akár napokig is ezen vacillálni. Nekem egyenlőre főként az egyetem és a munkám miatt, de könnyen előfordul hogy álmatlanul forgolódom az ágyban, pedig egész nap nem is jártak ezek a dolgok az eszemben.. jesszus még ezt is meg kellene csinálnom, de arra sem volt időm és jajj már mindjárt itt a határidő. Mivel ilyen érzésem mint neked még nem volt talán badarság ezt a kettőt összehasonlítani. De talán mindkettő ott van valahol a pánikbetegség környékén.
A cikk alján lévő képet pedig ha megvan nagyobb felbontásban szeretném megkapni valahogyan.

Új hozzászólás Aktív témák
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NVIDIA GeForce RTX 3060 (GA106)
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Path of Exile (ARPG)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Huawei Watch GT 5 46mm okosóra
- CÉGEK FIGYELEM!! iPhone 11 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - 27% ÁFA-S SZÁMLA Kártyafüggetlen, 100% Akks
- Asus TUF A15 FX506 - 15.6" Full HD 144Hz - Ryzen 5-4600H - 8GB - 512GB - Win11 - GTX 1650 Ti - HUN
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Yoga Book 9 13IMU9 notebook - Ultra7 155U 32GB DDR5 1TB SSD Intel Graphics W11
- AKCIÓ! 2TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest