- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
- Harminc százalékos áremelésnél állhat meg az Intel
- Váratlanul bónuszprocesszort kapott az LGA1851-es platform
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sh4rKy
senior tag
válasz
philoxenia
üzenetére
én szívesen elmennék melózni, de most jelen állapotban, ha még melót is bevállalom akkor aztán tényleg nem lesz semmi erőm a tanuláshoz... az, hogy más csajokra nézzek, nálam egy érdekes sztori... 14 éves korom óta két komoly barátnőm volt, mert én úgy állok hozzá a dolgokhoz, hogy ha valakivel nem tudom elképzelni, hogy együtt legyek, akkor csak azért nem fogok járni vele, mert jól néz ki vagy valami hasonló... az tény, hogy a sport se rossz erre a célra, de egy sport van amit valaha is komolyabban csináltam, ez pedig a gördeszkázás... évekig toltam, nagyon szerettem és szeretem is a mai napig, de ebben meg a térdeim szabtak egy határt számomra, amit ha akarok se nagyon tudok leküzdeni... iszonyatosan nagy erőfeszítésembe kerül azóta egyetlen trükk beadás, mert a térdeim már kicsit szétmentek attól, hogy régen képes voltam szinte megállás nélkül 2-3 órát is trükközgetni akár 30fokos melegben akár télen a minusz fokokban...
DarkByte
Vistahoz illik háttérnek =)mod:
HavocS
Az a baj, hogy nála nem a tulajdonságaimmal, a külsőmmel van a gond, hanem, ahogy ő mondta neki egy barátság nem úgy indul mint egy szerelem... meg, hogy ő már kétszer rosszul jött ki azzal, hogy megpróbált egy olyan baráttal együtt lenni aki többet akart, és engem nem szeretne ilyen szempontból elveszíteni... és ezek miatt nem tudom hova rakni, hogy ő vajon tényleg nem szeret, csak fél, vagy egyszerűen nem ismeri be magának se, mert a viselkedéséből eléggé olyan dolgok jönnek le... bárki is látott minket, azt hitte, hogy körülbelül évek óta együtt vagyunk már...
Új hozzászólás Aktív témák
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Gyúrósok ide!
- Star Trek
- One mobilszolgáltatások
- Milyen TV-t vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- DJI topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +32GB DDR5 kit +ASROCK Z890 PRO-A! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- Gainward GeForce RTX 3060 Ti Ghost OC - dohányos lakásból
- RX 7800 XT REFERENCIA KÁRTYA !!!
- WD SN8000S 4TB M.2 2280 NVMe SSD Gen4 7300-6800MB/s
- Intel Nuc M15 Core i5 1135G7 8Gb Ram 512Gb NVMe SSD 15,6" IPS Érintőkijelző Boltból Garanciával
- HP EliteBook 840 G7 14" i5 10210u, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 27% - NIPOGI Mini PC! AMD Ryzen 7 5700U / 16 GB DDR4 / 512 GB SSD
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
- Lenovo ThinkPad T14s Gen 6 Ryzen AI 7 PRO 350W Radeon 860M 32 GB RAM 7500 MT/s 512 GB 3év gar
- HIBÁTLAN iPhone 11 64GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4389, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest