- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
Szoftveres módosítás miatt tudtommal a WayteQ még nem dobott vissza egy gépet sem.
Tehát nyugodtan lehet rootolni és custom romot is feltenni, ha pedig úgy hozza a sors, hogy szervizbe kell vinni, fel kell dobni a gyári romot és kész, ha nem kapcsol be a készülék, akkor meg ugye lényegtelen mi volt rajta.
-
Keeperv85
nagyúr
Szia!
Ha az md5 ellenőrzésre gondolsz, az a csomag sértetlenségét vizsgálja, hogy jól jött-e le. Az SD kártyán lehet mellette akár mi. Ja és a WiFi: tedd fel azt a kis csomagot, ahogy a romot is: jobb a békesség. Több helyen nem akart szinkronizálni nélküle, vagy képes volt nem működni...
Én vagyok a készítő: szívesen!
-
meridarider
tag
Nem sjanos csak kelzsoca féle létezik(tudtommal). De pár napja a SoC unkhoz kijött egy kernel frissítés. Ha van hozzá kód, dokumentáció, akkor Kelzsoca barátunk egy cm10 tudna portolni esetleg. De én egy cm9 el is megelégednék. Nem kell az a JB feltétlen csak stabil legyen ez a rettenet.
Be is linkeltem pár posttal feljebb a source ot. Remélem valaki megszán minket. -
meridarider
tag
felraktam az egyetlen custom romot ami elérhető eme csodára. Azzal viszonylag stabil. Azt figyeltem meg, hogy főleg akkor jelentkezik ez a hiba ha fut egy alkalmazás és akkor zárod le a kijelzőt. Nekem személy szerint hetek óta nem jött elő ez a hiba. De valóban hihetetlenül idegesítő.
-
elpatkorado
aktív tag
Igen.
Második kérdésedre: pl. GTA III szépen fut, Angry Birds-ök akadásmentesen, Amazing Alex HD kedvenc, Where's My Water HD szintén kedvenc, Dead Trigger élvezhető, Extreme Golf nagyon jó, Sky Safari megunhatatlan, Kinectimals nagyon aranyos.
Igazából próbálgatni kell, én ezeket használom.
tjb007: Milyen híres lettem, 1100 néző.
-
elpatkorado
aktív tag
Szia!
Én netezésre, játékra és filmnézésre használom. Skype-ot szvsz. csak fülessel szabad, mivel ha natúrban csinálod, akkor elég közel kell hajolni a mikrofonnyíláshoz.
Megelégedetten használom, ajánlom másoknak is, akik nem akarnak sokat költeni, de egy megbízható márkát keresnek. A Play-ben némelyik fontosabb app nem volt kompatibilis pl. Facebook, de már elérhető. Gameloftos játékok "elvileg nem mennek".
(gyakorlatilag bármi megoldható) Ha bármi baj van, akkor kelzsoca, tjb007 és a többi fórumtárs szívesen segít. Én néha benézek a 70w topikba is, mivel ott is sok érdekességet mondanak.
Sok sikert!Szerk. Mondjuk megfontolandó a MyAudio is, mivel kétmagos procija, és bluetooth-ja is van, bár nem tudom mennyire megbízható a márka.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Macska topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- HP EliteBook 2540p 12.1" 1280 x 800 Dual Core i5 540M (2.53 GHz) 4GB RAM 60GB SSD +240GB HDD
- Lenovo LOQ gamer laptop , RTX 4050 , i5 12450H , 16GB DDR5 , 512GB NVME
- Dell Precision 7710 Workstation- Nagy kijelzős 17.3"- CORE I7 6820HQ - 32Gb rammal
- HP Zbook 17 G3 - Nagy 17.3" kijelzővel - CORE I7-6700HQ
- Hp Zbook 15 G3 Workstation- 15.6"- CORE I7 6820HQ- 32Gb ram- Quadro M2200
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- FÉL ÁR ALATT! Lian Li UNI FAN SL120 RGB 1db-os és 3db-os ventilátor szett garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest