- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Steam Deck
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- OLED TV topic
- Futtasd helyben a Qwen3-at: ingyenes nagy nyelvi modellek az Alibaba konyhájából
- Milyen monitort vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Projektor topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bingoo
tag
Szombaton megrendeltem az EDigitalban MastercarddMobile-os akcióval (utólag is köszönöm annak, aki írta ezt az akciót, ahogy látom már nem él, de nekem még szerencsém volt). Ma már át is vettem. (Még a prémium edigitalos garanciával van egy kis macera, de pár e-mail múlva remélhetőleg azzal sem lesz semmi problem
)
Most épp az első nagy töltést végzem, utána pedig frissítek, rootolok meg minden ami kell.
Nagyon köszönöm a sok segítséget és választ
Már csak egy tokot kell hozzá beszereznem
Esetleg valaki tudna nekem olyan tokot mutatni amiben beépített billentyűzet van és kompatibilis a készülékkel?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Az első szélesvásznú tablet a WayteQ-től, mely új külsővel, kedvező árral, friss szoftverrel és kissé felemás hardverrel kínálja magát.
- ALKUKÉPES ELADÓ APPLE IPAD AIR 2 GOLD 32GB
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- AppleCare+ biztosítás és kiterjesztett garancia - Apple hivatalos biztosítás - Számlával
- Microsoft Surface Go 3, Intel Core i3-10100Y, 8Gb, 128Gb SSD, 10,5
- iPad Pro 11" M4 wifi Silver hibátlan 2025.06.18. Apple J. AC. köthető rá.
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF 120TB+400GB rack szerver - 2xE5-2680v4,128GB RAM,2x10G NET,H730p RAID
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- AKCIÓ! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest