- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPad topik
- Projektor topic
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Androidos fejegységek
Új hozzászólás Aktív témák
-
kokyt
senior tag
válasz
kelzsoca #474 üzenetére
Elvileg kompatibilisek voltak, play-ből telepítettem őket, és a kiszemelt Rayman is az. A gond a megjelenítésné volt, textúrázási hibák, villogás, aztán fagyás.
Nem szerkesztettem még build.prop-ot egyik androidos vason sem, de ha jól gondolom az nem jelentene megoldást ilyen jellegű problémára. -
pengész
csendes tag
válasz
kelzsoca #429 üzenetére
Az enyém is az, 1 beragadt pixelem van, de nem zavar, csak akkor látom, ha az egész kijelző sötét, ez pedig csak bekapcsoláskor van így.
Az első negatív húzása a gépnek: gmail közben kilépett, nem volt hajlandó visszalépni, kikapcsoltam, majd bekapcsoláskor közölte, hogy ebből bizony factory reset lesz. Azóta a böngészőből megnyitott play store-ban két dci-m is van, de telepíteni nem enged rá távolról (a régebbit inaktívra tettem). Ez is mekkora hülyeség már, hogy nem lehet az eszközt törölni.
Érdekes, hogy regisztrációkor generált hozzá egy IMEI-kódot.
-
vass17
tag
válasz
kelzsoca #390 üzenetére
Értem és köszi a választ, meg fogom még este próbálni.
Esetleg a Market kompatibilitásra nincs véletlenül valamilyen megoldás? Elég sok fizetős alkalmazást összegyűjtöttem a telefonomra és szeretném erre feltenni a HD Widget-et, viszont nem engedi, mert nem kompatibilis vele, pedig nem hinném, hogy bármilyen hardware-s akadálya lenne..
Ki lehet ezt valahogy játszani? -
vass17
tag
válasz
kelzsoca #386 üzenetére
Nekem van egy kis gondom a frissítéssel (DCI természetesen):
Mindent úgy csináltam ahogy le volt írva, viszont azután, hogy rákattintottam az Upgrade alkalmazásban, hogy kezdje el, továbbment, viszont a telepítőben kiírt egy hibát, hogy nem tudja telepíteni a frissítést és megszakította a folyamatot, mivel vannak ilyen szempontból rossz tapasztalataim, tudom, hogy egy ilyen tönkre is vághatja az alaplapot, szóval még egyszer el nem merem indítani. Valaki esetleg tapasztalt hasonlót?
Ha jól emlékszem, valami olyat írt, hogy Unable to mount from SD card, nem teljesen értem, hogy mi a gondja vele, mert felismerte a kártyát, másolni is tudok rá...Előre is köszönöm a segítséget!
-
z123456789
addikt
válasz
kelzsoca #319 üzenetére
Sziasztok!
Pár napja kaptam egy hasonló gépet, mint ami a fórumcím, de ahogy látom (remélem jól) pont egy másik típus a téma, tehát mostohán, de lehet itt is kérdezni a dci-vel kapcsolatban is?
Ha igen akkor jól értelmezem hogy a jelly bean is jönni fog rá?
Nekem is 4.0.3 van rajta, és nekem is csut üresen érkezett az aksija.
Nem volt még táblagépem, de ezt egyböl megszerettem.
Kellöen gyors, szép a kijelzöje, a remote programoktól lehidalok mindig.Tetszik
Nem nagyok az elvárásaim, ezért szerintem ez jó kis választás volt. (UP a csajomnak)
Pláne hogy vezetö tábla gyártókat nem nagyon szeretem.Még annyi hogy nem teljesen idegen az Android számomra, de hol tudok rákeresni frissítésre?
Ha jól emlékszem akkor az a beállítások/about tablet alatt volt valahol egy olyan gomb hogy frissítések keresése.Itt is van ilyen valahol?Elöre is köszönöm!
-
V.Stryker
nagyúr
-
pengész
csendes tag
válasz
kelzsoca #319 üzenetére
Kíváncsian várom. Gondolod, hogy tovább is lesz?
Eddig azt kaptam, amire vártam, szerintem megéri az árát ez a kis kütyü. A hdmi nekem nem hiányzik, a gps sem, vezetés közben inkább az utat nézem. A bluetooth-nak örültem volna, de nem vagyok telhetetlen. Sokkal fontosabb volt a felbontás, így minden app úgy néz majd ki, ahogy megtervezték, csak egy kicsit kisebb méretben.
Töltés és használat közben egy kicsit melegszik, de nem zavaró mértékben.
-
mihione
őstag
-
Reyorkin
tag
válasz
kelzsoca #298 üzenetére
Ezt jó tudni. Én azért az elektrodokihoz vittem, mert a WayteQ oldalán az volt megadva szervíznek.
Mondjuk amikor a csaj mondta, hogy a WayteQ-hez kerül át a tab, kicsit furán néztem.
De akkor majd legközelebb oda viszem, mert sajnos az a tapasztalatom, hogy ha valamit egyszer be kellett adni, többször is kell majd...:-D
-
Reyorkin
tag
válasz
kelzsoca #263 üzenetére
De akkor nem értem, miért csinálja ezt a 100% hibát.
Ettől függetlenül lehet valahogy teljes rom mentést csinálni?
Egyébként írtam az Elektrodokinak, h mi a hiba, ők meg bekérték javításra a kütyüt. Főleg emiatt szeretném a vásárláskori verziót visszahúzni (annak a build száma xTAB-70DC.8GB.20121102). Bár ennek valószínűleg semmi jelentősége, csak épp nyugodtabb lennék. :-)
A 99-es hsz-ben lévő verzióval nyugodtan vihetem szervízbe? -
Tennard
csendes tag
válasz
kelzsoca #211 üzenetére
Amikor kikapcsol, akkor ahogy bekapcsolnám töltő nélkül, csak felvillan, hogy üres az aksi és nem kapcsol be. Ilyenkor rádugom a töltőt, egyből bekapcsol, és kiírja, hogy 99% töltés. Viszont kb. 5 perc múlva kiírja, hogy feltöltve (gondolom az neki az 100%). Szóval mikor aksiról megy lövésem sincs épp ?%, amikor töltöm, akkor meg azt nem tudom, hogy valójában mikortölt fel teljesen
Amint írtam most az innen leszedett ROM és ROOT van rajta, van esetleg másik amivel próbálkozzak, vagy csak ugyan ezt húzzam rá újra, hátha jó lesz?
Köszönöm előre is!
(jah azóta bekapcsolt, egy kb. 10másodperces power gomb nyomás után sztem kikapcsolt, csak egy halk hangszóró pattanást hallottam, ez volt neki a kikapcs, utána rendesen bekapcsolt, a régi hiba még fenn áll, amit leírtam az aksi visszajelzéssel kapcsolatban)
-
urbanjozsi
senior tag
válasz
kelzsoca #184 üzenetére
Szia!
Még mindig kilépked........
És most van még egy hiba, vagy inkább kérdés
1, HDMI kimenet csatlakoztatva egy 82cm Panasonic lcd tv-hez, 720p kiválaszt, és a kép remeg.
2, HDMI kimenet csatlakoztatva egy 102cm Samsung led tv-hez, 720p vagy 1080 kiválaszt, és a kép tökéletes.
A pana tv-n semmit nem tudok állítani, mindegy melyik HDMI-be raktam.Amúgy a többi része jó
-
vizslakutya
senior tag
válasz
kelzsoca #146 üzenetére
Köszi szépen,van egy másik jelöltPrestigio MultiPad 7.0 Pro Duo is,de abból meg csak rendelni lehet és nem vagyok biztos,hogy megjön az ünnepeikig.A hetes elégnek tűnik(gondolom ,mivel nem én leszek a felhasználó ).
Esetleg ide is benéznél,ha megkérlek?
http://hungariandroid.com/androidfans/viewtopic.php?f=234&t=421&start=550 -
danicivic
csendes tag
válasz
kelzsoca #141 üzenetére
Köszönöm a gyors választ, de a wiziwig.tv-n nekem sincs regisztrációm, igazából nem szükséges hozzá, csak akkor, ha fórumozni akarsz. Ha a live sports-ra klikkelsz, akkor kijön, hogy jelenleg éppen mik futnak élőben, és ezek között ha van olyan amihez flash kell, akkor az -elvileg- rögtön nézhető. Persze ott is vannak olyanok, amihez kell agy "segédprogram", pl. sopcast. Ha csak elég flash, akkor pl. a telefonomon (xperia mini) tök jól lehet nézni akár a spanyol focit, vagy angolt, vagy akár a golf közvetítéseket, már ha éppen vannak... Most éppen a pc-ről a román bajnokságba lehetne belenézni, de ez azon túl, hogy biztos nagyon érdekes, mégsem izgat fel túlságosan, bár a flasht legalább le lehet ellenőrizni... Amúgy megy még egy portugál liga előzetes is most. Előre is köszönöm ha meg tudnád nézni esetleg ezeket.
-
DoItYourself
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! Dell Precision 5820 XL Tower PC - Xeon W-2123 112GB RAM 512GB SSD 1TB RX 580 8GB Win 11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest