Új hozzászólás Aktív témák
-
mrnobody
tag
válasz
lacuska74 #309 üzenetére
Csak némi adalék.
Mikor a switch gombra rányomsz, akkor fogja telepíteni a drivert!
Az a lényeg, hogy lila legyen az egyik szám és mikor a switch gombra klikkelsz, akkor a tab recovery módba billen és így a PC már úgy érzékeli, hogy új eszköz került az usbre és elkezdi telepíteni a drivert.
Akkor már meg lehet adni neki a letöltött driver könyvtárat.
Nekem ekkor nem történt semmi, nem lett zöld a szám, de ez nem jelenti, hogy el lett rontva.
A tabot újra lehet indítani, mivel a bekapcsoló gombja kibillenti a recovery módból és ha betöltődött az android rendszer, akkor újra el lehet kezdeni a frissítési procedúrát.
Ekkor már gond nélkül kell mennie, zöldre fog váltani a switch lenyomásával és minden a leírás szerint fog menni.Kieg.:
Én bekapcsoltam a USB hibakeresést, hogy ne akarja tárhelyként kezelni a PC. Elvileg erre nincs szükség, de mivel én is küzdöttem a készülékkel, így próbakép bekapcsoltam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Megmondták, hogy miért nem kapkodunk új okostelefon után
- Gyúrósok ide!
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Kés topik
- További aktív témák...
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad Pro 11" (3rd) Wifi+Cellular Space Grey 128GB
- Ipad mini 7 (Biztosítás/garancia 2028-ig/ajándékok)
- ÚJ Apple Pencil mindegyik generációból BONTATLAN Azonnal Átvehető Deák Térnél Átvehető 1 év garancia
- ZUGU iPad PRO 11 1.2.3.4gen tok. Hibátlan! Fulldoboz,
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest