Hirdetés
- Prezentálta a GeForce RTX 5060-as sorozatot az NVIDIA
- Milyen alaplapot vegyek?
- Letarolná a kínai AI igényeket a Huawei CloudMatrix 384
- 3D nyomtatás
- Milyen processzort vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kobe
veterán
hivatalos, "csiszoltabb" firmware nem lesz. Amikor intéznem kellett a garanciát a bekapcsológomb miatt, direkt rákérdeztem a wayteqnél, hogy lesz-e esetleg 4.3-as frissítés, vagy javítják e a teljesítményproblémákat és akadásokat a tabon. Egyikre sem adtak még csak közelítő időpontot sem.
Addig marad a többi rommal játszadozás - ami abból a szempontból jó, hogy van legalább másik rebrandelt készülék amihez jönnek romok. Ha nem lenne más alternatív rom hozzá, már én is rég visszavittem volna, hogy pénzt vissza, és ha van kedve, használja a gyárival az akinek 2 anyja van....
Új hozzászólás Aktív témák
ma Remek minőségű kijelzővel és négymagos processzorral érkezik a WayteQ legújabb táblagépe, a működési sebességgel azonban gondok akadnak.
- Microsoft Surface Go 8GB/128GB - Model 1824 - kifogástalan, alig használt állapot
- Apple iPad Air 1 (16 GB, Wi-Fi, Silver) Gyári dobozában, töltővel
- iPad Air 6 13" M2 256GB Wifi Megkímélt/2025.11.18.Apple Gar./e200
- Szép állapotú Kobo Libra Colour Black e-book olvasó ~ 20 hónap magyar bolti garival! -
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Update 04.16. Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Már 33 000 Ft-tól BONTATLAN. Részletfizetés .Gamer szék noblechairs HERO Valódi Bőr Fekete
- Mini PC, tiny PC HP ProDesk 600 G2 i5-6500T, EliteDesk 800 G3 i3-6100T, Fujitsu Esprimo i5-7500T
- iKing.Hu - Apple Macbook 14 M1 Pro - 2021 - Használt, újszerű
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest