Hirdetés
- Táp ventilátor csere
- Akciókamerák
- ZIDOO médialejátszók
- Azonnali informatikai kérdések órája
- MWC 2025: A ThinkPad notebookokról sem feledkezett meg Lenovo
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- XMLTV EPG letöltő progi
- Canon EOS DSLR topic
- LG LCD és LED TV-k
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
dreamdancer #45 üzenetére
Az egyértelmű, hogy ebbe valószínűleg azok a kijelzők kerültek, amelyek az iPadekbe nem fértek bele, minőségi gond, túltermelés, vagy egyéb okból. De ugye az eredeti hozzászólás arra utalt, hogy ez bizony iPad copy, csak az előlapot mutatva. Erre linkeltem én a HP TouchPadet (eltűnt a kép közben), ami szintén 4:3-as 9,7"-os kijelzővel rendelkezett, de lehetett volna mást is találni.
Én picit úgy érzem, hogy akinek a hsz-ére reagáltam, ő csak előlap alapján döntötte el, hogy ez bizony másolat. És igen,szemből hasonlít, de ez még kevés a boldogsághoz.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Remek minőségű kijelzővel és négymagos processzorral érkezik a WayteQ legújabb táblagépe, a működési sebességgel azonban gondok akadnak.
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Bomba ár! Lenovo Miix 720-12IKB : i7-7G I 16GB I 256GB SSD I 12" Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Eladó Apple Mini 6
- Alcatel TAB 10" 32GB LTE / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Apple iPad 8gen 32GB Wifi/ Normál állapotban / 12 hónapjótállással
- Apple Pencil 2nd Gen. (A2051) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Apple Pencil Pro (A2538) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Apple Pencil 1st Gen. (A1603) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Apple Pencil 1st Gen. (A1603) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
- Apple Pencil Pro (A2538) Érintőceruza, Bontatlan, Új, 0 Perces, 1 Év Apple Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest