Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
dreamdancer #45 üzenetére
Az egyértelmű, hogy ebbe valószínűleg azok a kijelzők kerültek, amelyek az iPadekbe nem fértek bele, minőségi gond, túltermelés, vagy egyéb okból. De ugye az eredeti hozzászólás arra utalt, hogy ez bizony iPad copy, csak az előlapot mutatva. Erre linkeltem én a HP TouchPadet (eltűnt a kép közben), ami szintén 4:3-as 9,7"-os kijelzővel rendelkezett, de lehetett volna mást is találni.
Én picit úgy érzem, hogy akinek a hsz-ére reagáltam, ő csak előlap alapján döntötte el, hogy ez bizony másolat. És igen,szemből hasonlít, de ez még kevés a boldogsághoz.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Remek minőségű kijelzővel és négymagos processzorral érkezik a WayteQ legújabb táblagépe, a működési sebességgel azonban gondok akadnak.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Futás, futópályák
- OLED TV topic
- Milyen okostelefont vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nők, nőügyek (18+)
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték, fődíj egy Samsung gamer monitor
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- IKEA (HAVREHOJ) tablet tartó
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- Beszámítás! Xiaomi Redmi Note 10 Pro mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple Watch 10 - 46 mm - Új
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G1 - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest