Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- ZIDOO médialejátszók
- Philips LCD és LED TV-k
- Vezetékes FEJhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- DUNE médialejátszók topicja
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZooLee
senior tag
válasz
kameraman77 #37 üzenetére
Persze nyilván van egy réteg, akinek egy-két évig még szüksége lesz rá, aztán elromlik a tv és kénytelen újat venni, ami ugye feleslegessé teszi az eszközt és lesz egy halom ipari hulladékunk egy idő után. (nem cinizmusból írom)
A "régi" fogalmát kicsit szűken kezeled szerintem.
Én 3 v. 4 évvel ezelőtt vettem a TV-met (37"-os fullHD LCD) tehát nem nevezhető nevezhető elavultnak, vagy réginek, de nincs benne DVB-T tuner. Az IPTV szolgáltatót éppen most rúgtam ki, mert ótvar szar minsőségben szolgáltatott, ráadásul az adott set-top-box is szarul működött, hiába cserélték háromszor. És végül még drága is volt, most harmadannyit fizetek havonta a teljes MindigTV szolgáltatásért, igaz, kevesebb csatorna van, de jobb a minősége. És ehhez csak egy 10e forintos kütyü (nekem a CX-es verzióm van) és egy antenna kellett, nem a 200e Ft-os tévét lecserélni.
Amíg még a szolgáltatóval birkóztam, addig pedig a dolgozómban volt, és így a monitoron tudtam tévét/videót nézni szükség esetén. Szóval szerintem most van igazán létjogosultsága ezeknek a kütyünek, amíg az átmenet tart. Aztán pár év múlva valóban nem lesz rá szükség, mert a fürdőszobaszekrényben és a turmixban is lesz ilyen tuner, de addig azért jól jön.
Ha belegondolsz, itt, a PH-n és MA-n tesztelt, bemutatott cikkek 99%-a két év múlva elavult hulladék lesz... Akkor ne is foglalkozzunk velük?
Új hozzászólás Aktív témák
ph Kipróbáltuk a médialejátszóval felvértezett, digitális földfelszíni adások vételére hivatott dobozt.
- Ukrajnai háború
- Ömlenek majd az iPhone-ok az indiai futószalagokról
- Fűnyíró topik
- BestBuy ruhás topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest