Hirdetés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
MCBASSTION
aktív tag
egesz jo lett, en most probaltam ki.
a betahoz kepest elegge jol lett optimalizalva, es mostmar a streaming miatt sem akadozik annyira a jatek. -
AS
félisten
Orosz verzió mindig is egy különc volt. Ez böngészőben fut mint a bf3 bf4.
Pl ez pálya amit mutattál csak 6+ szintöl érhető el.
2 hete mikor kijött végeges zárt béta már akkor elég sok minden változott , fegyver sebzés , pénz , mozgás.1 nagy gond van a laggg ami megvan , igaz hol nincs?
-
AS
félisten
Benne , 2 pálya is van hozzá. 3 fokozat van most már .Normalon már nem olyan nehéz megcsinálni. Második fokozat már húzós nem árt egy clan hozzá
3..... na 3. fokozat az már beteg inkább nem kommentálom.
Érdekes normálon lehet sebezni robotot fegyverrel , közepesen már nem csak rakétával. -
AS
félisten
Amiota van zárt béta majdnem már 1 éve azóta játszom vele
Azért sok szerencsét az ujconcoknak mert zárt bétások kemények lesznekIgaz 12 es szintül már nem játszhatunk az ujoncokal ez nagyon jó ötlet amúgy.
De játék lényege a co-op játék mod. HOgy 5 en harcoljunk elég kemény szituációkban
Végezetül játékban mindent meglehet venni úgy hogy nem fizetsz be! . Itt most fegyverekre ruhákra gondoltam..LnB te meg ne sértegesd itt másokat lehet neked nem jön be de ától még jó játék.
Bárkinek van kérdése tegye fel.
-
atike
nagyúr
Ha van másik ilyen én akkor is azt mondom, hogy látványos...
-
.LnB
titán
Ultra gagyi ez a game, ez nem ebből a trailerből derült ki. De minek adnak ki ilyet mikor így is van vagy 20 hasonló játék.
-
banhammer
veterán
Vegre!
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó Garanciális (2027.10.08) AMD 7700 processzor
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- ASUS ROG STRIX 850W Gold Aura Edition RGB Moduláris Tápegység PCIE 5 ATX 3 2x 12VHPWR
- Corsair RM850i 850W Gold Moduláris Tápegység
- Corsair RM750X 750W Gold Moduláris Tápegység
- Kihagyhatatlan ajánlat vadonatúj Ryzen 7 5800x processzorainkra! 0% THM-re is!
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest