- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Egérpad topik
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- OLED TV topic
- 3D nyomtatás
- Audiokultúra - Hi-Fi-ről hifisen
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mondjuk ez az alapértelmezett PDF olvasó tényleg nem 2 kattintás, hanem kereken 5 (megszámoltam).
Mesélj kérlek, átlag r=1 sugarú felhasználó számára egyszerű visszaállítani?
Elmondom, sokan nem tudták megugorni ezt a lépést, ezért nekem kellett megcsinálnom helyettük.Továbbá szerinted teljesen rendben, hogy a picipuha egy alapértelmezett program-beállítást önhatalmúlag átállít, csakhogy a saját sz@rját használd?
A GWX-es baki meg kínos és kellemetlen, de azért elég sok idő volt arra, hogy ezt elindítsa valaki mondjuk a munkaidő után egy délután, hogy másnapra már csak egy 2 perces beállítás kör maradjon hátra.
Gratulálok a roppant szakmai megállapításhoz. Gondolom nem használsz speciális szoftvert sehol az életben.
Segít a problémakör értelmezésében, hogy a rendelőben használt orvosi szoftver nem futott Win10 alatt?De elnézést, ezek szerint user error, mert nem akar valaki Win10-re váltani, és ha rákattint a GWX felpattanó ablakában az X-re (amivel az esetek 99,99%-ban bezárod az ablakot és nem jóváhagyod a változtatást), akkor elindul a frissítés, az teljesen normális dolog.
Szerintem ugyanis konkrétan akkora tirpákság, hogy csak na.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hálózati / IP kamera
- Sorozatok
- Nők, nőügyek (18+)
- Oázis Computer - Prohardver nyereményjáték egy Acer gamer monitorért
- OTP Bank topic
- Elektromos autók - motorok
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- World of Tanks - MMO
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- Parkside Performance dekopírfűrész PPSTKA 12 A1
- ÁRON ALUL! Sok darab 8 GB-os DDR4 (Samsung, Micron, Kingston, SK hynix) PC RAM!
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DAC kártya ES9038Q2M Raspberry PI-hez
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest