Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Egyébként miután a FB megvette az OR-t. Csak én vizionálok olyan virtuális világot mint ami a Surrogates c. filmben van? (Jo ott azért más mert robotok stb stb.) De ilyen virtuális Facebook. Mint a Secound Life.
-
.LnB
titán
Meg aztán számomra van még egy érdekes megközelítése is a dolognak. Én nem nagyon nézek horror filmeket, és nem játszom horror játékokkal. Utóbbit, azért nem mert egyszer nekiültem a Doom3-nak, úgy rendesen. Sötétbe, füles a fejemen, felhangosítva. Aztán mikor kiugrott a lépcső alól egy szörny úgy felkiáltottam, majdnem leestem a székről. És egyből dobtam le a fülest a fejemről. Na most ha ehhez hozzájött volna egy VR a fejemen, szerintem én ott szörnyet halok
-
.LnB
titán
Ez az a határ ami nekem már sok. A kinec még jópofa cucc volt, egy hónapig érdekes is. Aztán el is adtam. De ez a VR dolog szeintem már átlép egy határt amit nem kéne. Rengeteg rossz példát láttunk már erre néhány filmben. És én azt mondom azok a vészjósló jelenetek könnyen elképzelhetőek. Egyébként el fog terjedni, ha jól megcsinálják. Mert borzasztó függőséget fog ez okozni. De ehhez az kell, hogy jó legyen.
Engem is érdekel, ki is próbálnám. Hosszú távon viszont nem használnám.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple MacBook Air M1 2020 13" (A2337) 8GB/256GB, akku: 100% (35 ciklus), garancia: 2026.10.12.
- Lenovo Legion Go 512/16 ,19 hónap garancia, szép állapotban eladó!
- MacBook Pro Retina 14" 8C / 14C / 16 GB / 512 SSD / Magyar - Garancia - 0 ciklus
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- Lézeres hátlap csere VERHETETLEN áron
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- 128 - Lenovo Legion 5 (16IRX9) - Intel Core i7-14650HX, RTX 4070 (ELKELT)
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest