- Fujifilm X
- Mini-ITX
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fonyod
tag
Szia Mindenkinek!
Egy igen komoly segítségre lenne szükségem a szakemberektől!
Otthon a wi-fi-t egy acer laptop biztosítja, egy huawei usb-s mobil internettel.
A megosztott netet látja a másik laptop, az asztali gép, a Nokia 5800-as telefon, DE a V845-ös telefon nem!Miután mindent kipróbáltam - nagy nehezen - rájöttem, hogy az a baj, hogy az usb modem és a telefon is huawei. (A szomszédban lévő wi-fi hálózatot látja a telefonom, de a sajátot nem)
Kérdésem az lenne, hogy a telefont át lehet-e nevezni? (Azt szeretném elérni, hogy ne azt az üzenetet küldje a számítógép felé, hogy "Én egy huawei eszköz vagyok")Persze, ha tudtok jobb megoldást, hogy csatlakoztatni tudjam az otthoni wifi-hez a piros droidot, azt is szivesen veszem!!!
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
ma A T-Mobile Pulse után a Vodafone is saját márkás Android gépet dobott piacra.
- Samsung Galaxy S21 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S24 Ultra 12/512gb - Makulátlan, garanciális, akár beszámítással
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest