- Házimozi haladó szinten
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
zozyk
addikt
Na,vagyok,mire vagytok kiváncsiak....kb 10 percenként idenézek,jöhetnek a programok,kérdések...
-
rep3at
őstag
Valakinek esetleg nincs kedve egy tesztet csinálni a készülékről Logoutra?
-
babati
aktív tag
üdv. be tudtam lépni a szerviz menübe de nem merem felvenni a hangerőt a headset-nél. sztem szépen szól a headset de a hangerő nem valami bika. szóval aki kicsit is többet tud mint én légyszi ossza meg velünk. előre is nagy köszi. üdv.
-
G4m3DoG
csendes tag
Sziasztok!
A minap volt alkalmam kiprobálni ....
A saját véleményem a készülékről: elég kicsike de ez akár haszonnal is járhat egyes készülék tulajdonosóknak..!A kezelhetősége: elég jól reagál a "tapizásra" igaz kicsikét lassu ..De ami nem elhanyagolható az pedig az ára jelenleg 16.990-HUF a vodanál!
-
sekli
addikt
válasz
grafikus17 #371 üzenetére
ok, köszi.
ha jön egy hívás, akkor nem dob ki az opera miniből, csak felfüggeszti a futást.teljesen jó képeket csinál, a 6230i-nek sokkal gyengébb kamerája volt.
-
grafikus17
senior tag
Mint írtam, nincs hozzá kábelem, és nem akartam a wapon, ami ajándék 1MB elfecsérelni program letöltésekre, ezért a másik SE telefonomról küldtem át pld. az opera minit, és egy malom játékot. Mire az utóbbit betöltötte már végeztem azon a bizonyos helyen, ahol senki nem szokott zavarni. A másik telómon már le is zavartam ennyi idő alatt a játékot.Katasztrofális a JAVA. És persze nem fut a háttérben, semmit nem lehet közben csinálni.Az nem tudom böngészés közben jön egy hívás akkor kidob?
-
sekli
addikt
válasz
grafikus17 #368 üzenetére
java programokat fel is lehet rá másolni, vagy csak netről lehet letölteni...?
-
Nagya21
addikt
válasz
grafikus17 #368 üzenetére
Hali!
Hmmm ez mán majdnem teszt
Én is böködöm az asszonyét meg mutogatom neki mi hogyan van(úgy elöbb jegyzi meg)
Üdv Nagya -
grafikus17
senior tag
Aki még bizonytalan,annak írom. Sokat próbálgattam tapis telefonokat, mediamarktban vodánál, és igazából sajnáltam az LG KP500-at 29-ért megvenni meg nem is tetszett a menüje, a Samsung 5230 meg 29 ezerrel drágább.Nem akartam 30-40 ezret költeni és még nem tetszik majd elven. Ebben nem csalódtam, Tapis, egyszerű, aranyos és persze meg van mellette a SE C702-m, mert azt azért nem váltja ki. Ez egy második telefon, amúgy is volt már egy, most lecseréltem. A két kijelző között 5mm különbség van. 2,2" és 2,4".
Nincs benne fecebbok vagy mi meg twitter, iwiw, csak ha külön belépsz a böngészővel. Na bumm. Képeket csináltam vele még többet, hamarosan felteszem.Annyira nem rosszak, mind a videója. -
grafikus17
senior tag
"Az hiszem samsungnál tapasztaltam hogy beszélgetés alatt lezárt és külön fel kellett oldani ha a menühöz hozzá akartam férni. Ez itt is jó lett volna."
Annyit módosítok, hogy van egy billentyűzár opció: bill.zár feloldása bejövő híváskor.ilyenkor ha jön hívás és ki van kapcsolva az opció akkor ha a zsebedben kotorászol csak feloldás után tudod csak felvenni, addig hiába tapicsikolod. -
grafikus17
senior tag
SMS írásnál megjegyzi az utoljára küldött kapcsolat(ok) nevét számát, nem kell újra elő keresni. Már csak azért is jó, mert a telefonkönyvben a keresés még csak megy, de igazából ehhez már a ceruza is kell olyan kicsi a hely az azonos betűkkel kezdődők között görgetni, hogy oda már a körmöd sem fér be.A T9 ha talál ismerős szót 2 vagy három részben tudja megjeleníteni a billentyű alatt, amit kiválasztva nem kell tovább pötyögni. A szótár bővíthető, kedvenc szavak nyanya-mucus-mókuska-punculi már előre beírható, megtanítható
)) Vannak sms sablonok, a szokásosak.Ugyan ez meg van MMS-ben is csak az egy kicsit drágább mulatság.Van hangrögzítő, nem tudom mennyit rögzít.Van jegyzet, ide rakja a rögzített hangot amr formátumban.Riasztás 5 nap lehet. Lehet egyszer naponta, és külön kiválasztva melyik nap akarod. Szundi állítható 1 perctől 10 percig. Lehet csak hang, csak rezgés vagy együtt.
Hát ennyi. -
grafikus17
senior tag
Profilok 5 db van, rezgés, általános, utcai, megbeszélés, repülési mód, és egy áramellátás ki. Ezt a bekapcsoló gomb hosszas nyomásával lehet elérni. Szerkeszteni lehet őket, de átnevezni nem. Témát még nem találtam hozzá, de háttér képeket igen. Pld a zedge oldalán. Zene lejátszó kihangosítva szépen szól, talán jobban is, mint fülhallgatóval mert az viszonylag halk. A rádió RDS, működik. Naptárba végre sikerül elmentenem, a végén lemaradt egy külön OK gomb, amit nem vettem figyelembe. SMS írásnál azonos billentyűn lévő betűket lassan tudom megjeleníteni, csak szép lassan kell nyomogatni. Amennyi sms-t írok, kibírom.A T9 jó működik.
-
grafikus17
senior tag
Egyébként meg teszi a dolgát. A szám billentyűkhöz mint gyors gomb, hozzá lehet rendelni a menü funkcióit, szinte mindet, így a régi telómon megszokott menüket, számológép-ébresztés-naptár-új sms-t könnyebben elérem ha a virtuális bill. előhívom és hosszan nyomva tartom, mintha a menüben keresném.Csengetéshez, üzenethez, riasztáshoz, ki és be kapcsoláshoz külön hangokat lehet rendelni, akár sajátot is. Csak a naptárnál nem lehet változtatni, ott a riasztás hangja fog megszólalni. Valaki lentebb írta, nem tudja kezelni a 3Mpixeles képeket, pld hívóképnek. Van benne átméretező funkció 800Kb-ról átméretezi kb.20-on valahányra.A saját böngészője kifejezetten jó, az operához képest, mert az nem bírom megvárni míg betölt. Wap puttó számok, gmail- freemail simán bejön. A több nem erre a telefonra való. A képek betöltése egyelőre csak telefonból elég lassú, törlés esetén újra be kell töltenie egyenként. Memória kártyával még nem tudom milyen lesz.Mit mondjak még, Ja igen. Híváskor ha hozzáér az arcom a kijelzőhöz akár a vége gombhoz is hozzá érhetek és megszakítom a hívást véletlenül. Van hívás idő kijelzés beszélgetés közben, persze ezalatt a kijelző elsötétül teljesen.A a billentyűzár be is van kapcsolva akkor is. Az hiszem samsungnál tapasztaltam hogy beszélgetés alatt lezárt és külön fel kellett oldani ha a menühöz hozzá akartam férni. Ez itt is jó lett volna.Van sípszó időköz egyszer vagy 30-60mp között állítható. Az időjárás acuweather programja frissítéskor kb 10kb-ot zabál 3 napra letölt elrőre.Bluetooth tökéletese működik oda vissza. Kábel híján a másik telómról küldöm át ami kell, kép-hang.A kijelzőről a widget oldalsó és az alsó menüpontokat a kijelző panel kék érzékelők egyszeri megnyomásával el illetve vissza tudom rakni. A billentyűzár a bal lenti sarokban van a bekapcsolóval együtt, vagy a hangerő megnyomásával kiírja a kijelzőre, hogy érintse meg a panelt. A beszélgető partnerem újabban panaszkodik, hogy visszhangosan hallja a saját hangját, lejjebb kell vennem a telefonomon a teles hangerő eggyel.
-
grafikus17
senior tag
Irigykedve olvasom az Alcatel OT-800 One Touch Tribe MTK platform gyorsaságát. Főleg JAVA-nál.
De az én kicsikém is tudott most meglepetést szerezni. SMS-em jött, a telefon mellettem, de nem tudtam megnézni akkor. A kijelző allatti érintő panel figyelmeztetéskén időközönként kétszer felvillan, hogy jött valami. Ez tetszik. Aztán kipróbáltam, hogy rá hívok és nem veszem fel. Ugyan úgy kétszer felvillannak a kék ledek. -
mogyi0018
csendes tag
Sziasztok.valaki segitsen pls. a gyári menüt hol találom meg?(nem a vodásat)
-
kaller1
veterán
válasz
MalloryDrake #354 üzenetére
Az nem baj,majd a csalódott vásárlók kiszórják 10k alatt használtan...
-
MalloryDrake
csendes tag
Hello!
Ma próbáltam ki a telefont, az érintőkijelző szerintem elég jól reagál, én az sms-írásnál éreztem, hogy kicsit lassú. Mp3, rádió, ilyeneket nem próbáltam, de a kezelhetőség teljesen rendben van. Fekete, fehér, és piros van, szerintem 2 nap alatt elviszik mind. -
Nagya21
addikt
Hali!
A fényképező része még úgy ahogy elmegy, a videója viszont siralmas, egy fokkal jobb ha nem teljes képernyőn van futtatva.
Mégegy negatívum, a c-701-es egy 3M-ás képet ha nem is lazán de lekezel, ez azt irja ki rá:Túl nagy fálj
Amugy viszont a csengőhangok jóval hangossabak, és a rezgés is erőseb mit a c-701-en
ÉÉÉÉSSSSSSS igennnnn érintőképrenyős telcsi 15000-ért. ENNYI
Az asszony úgyis csak telefonálásra használja, meg néha fényképezésre, arra meg nagyon jó.(mostmár csak a c-701-ről kell lebeszélnem)
Üdv Nagya
UI:nekem a legelső csengőhang nagyon tetszik, hogyan tudom kibányászni????
-
Land
veterán
Megvettük ma barátnőmnek. Tetszik neki nagyon, nekem is bejön. ennyi pénzért nagyon megéri. Elég sokan megcsodálták és már megy a barátok felé a: "Szívem lécci vedd meg nekem!"
. Érzékelője nagyon pöpec. Kamera túró, de nem ez a lényeg. Érintős 15k-ért!!!
-
kaller1
veterán
Szerintem a javat a proci gyenge teljesítménye fekteti meg.Ennyit tud az MTK,ez saját tapasztalat,eddig az összes nálam járt ilyen rendszerű telefonon rendkívül gyenge java képesség volt.
Nem vettem ilyen telefont,nem is fogok.Tényleg,ha már ennyire benne vagytok a tesztelésben,csináljatok már egy jbenchmark 1-2 tesztet,nagyon kíváncsi vagyok,mit dobna.
-
Plebi
senior tag
Persze, hogy nem az. Én sem a régiekhez írtam, hanem a tcl által gyártottakra. A 701 a madarina duck stb már a kínaiak gyártották.
Tényleg jó kis teló és aranyos, de vannak olyan dolgok amiket ezelőtt jól megcsináltak és ebben teljesen rosszul működik. Lásd java (megfekteti a felbontás?), kamera (amitől én sem vártam sokat, de a diavetítés...), webkamera funkció (ez lehet, hogy az 1,3 mpixel és az 1.1 es usb miatt laggol nagyon és akad, kipróbáltam mellette 701 et és mandarina duckot azok folyamatosak voltak)Tényleg te már vettél?
-
kaller1
veterán
Így visszaolvasgatva többen régebbi alcatel telefonokkal hasonlítják össze.Csak a csalódások és felesleges összehasonlítgatások elkerülése végett:
Ez az Acatel már nem AZ az Alcatel,sem cégszinten,sem technikai szinten. -
válasz
grafikus17 #342 üzenetére
Tényleg egy egyszerű tapis telefon, semmi több.
itt a pont, nem kell csodát várni és nem lesz csalódás
Punto?
-
grafikus17
senior tag
Na megvettem fehérben. Negatív: java- egy egyszerű malom játékot nem tudtam elindítani több perc alatt
A rádió mp3 tényleg halk zajos környezetben.
Naptár: Valaki segítsen. Nem jövök rá, hogy lehet új találkozót létrehozni. Ez szégyen és gyalázat. Nekem a világ legegyszerűbb dolgát nem tudom beállítani.Pozitív: aranyos kicsi, fel tudsz hívni akit akarsz, és fordítva, a menü tényleg gyors. Hangok sms hangok, jók és hangosak, rezgés megfelelő. Kijelző szép és éles.
Itt van két kép, amit csak úgy gyorsan lőttem a kocsiban és most a gépről.
kép1
kép2
Tényleg egy egyszerű tapis telefon, semmi több. -
Plebi
senior tag
Én is írnám a negatív tapasztalatokat: Webkamera lassú, az alcatel korábbi készülékei mind gördülékenyebbek voltak. Kamera egy az egyben egy nagy rakás .... ami viszont a legrosszabb, hogy ha videót veszel fel és visszajátszod akkor még úgy kb 1 kép/sec el játssza le. Most nem azért, nem számoltam ilyen olyan kamera funkcióra, de az alcatel 701 mandarina duck és még sorolhatnám, alcatelek mind hasonló árkategóriát képviseltek, de a hozzáadott funkciók mind gördülékenyen mentek. Másnak is így megy, vagy csak nekem, vagy talán a "nagy" felbontás fekteti meg ennyire mozgó multimédiában?
Szó se róla, eddig is alcateles voltam, és nagyon meg voltam velük elégedve, ez is nagyon jó kis kütyü, de ha valami ennyire szar, mint pl a java, kamera, amik úgymond az extrák, akkor kihagyhatták volna és máris nem fáj ennyire, de így, hogy az öregebb készülékek leverik sebességben az... (pedig azok sem drágábbak)
Mindegy ez most a nagyon negatív oldala. Összességében használható, én a fülest egy 701 ről használom, a hangerővel nincs gond. Rádió, menü, zene okés.
-
munnergep
senior tag
1 napos használat után további negatív tapasztalat az asszony részéről:
A mp3 lejátszó halk, buszon, zajosabb helyen alig hallani.
Java nagyon lassú.Pozitívum: Kurv@gyors menü, jó rezgés, jó hangszóró, bárhol észreveszi, hogy hívják/sms jött.
-
könnygázóra
tag
válasz
grafikus17 #309 üzenetére
orosz tudásuak előnyben
Elolvastam, nincs elájulva a tesztelő tőle. Kifogásolja a JAVA-t,
a hangerőt, a felhasznált anyagokat, a nem szerencsés menürendszert.
28.000 Ft átszámolva az ár. -
Plebi
senior tag
Kiegészítésnek annyit, hogy a kamera nem érdemel szinte semmi szót sem, azt nem értem, hogy a c701-ben a mandarina duckban (ami c701) sokkal jobb a kamera. Plusz jól megszokott dolog, hogy telepítés nélkül webkameraként használható, pc-ről vesz fel töltést, alapból választható az menüjében a modem mód.
Egy érdekesség, hogy hosszabb, kb 9 karakteres szavaknál belassul a T9.Zenelejátszó jó, tisztán szól, rádió jól működik, bár át kell állni a kezelésére. Bluetooth-on nincs file korlátozás.
-
Nagya21
addikt
Hali Mindenki!
Az Asszonynak megvettük a kicsikét, neki a metálbordó tetszett [mint alcatel ELLE N°1, csak ezen a "gombok"+ a kijelző jobbak(ilyen is volt az asszonynak)]
A készülék pöpec, a fogást szokni kell,a menü egyszerü, gyors, minden ott van ahol kell. A némításhoz elő kellet vennem a könyvet (mint a nokiákon alapképenyőn a bekapcsoló gombot hosszan nyomni, uj menü elöjön).
A fénykép, videó minőségéről még nemtok nyilatkozni,a rezgés erős, a hangok hangosak, a színek szépek, élénkek, kicsit alulról nézve már inverz.
Ja igen a menü: a szokásos Alcatel menü [ot-c701(ez van az asszonynak), ot-i650sport(ez van nekem), vagy az ot-c825(ez volt a leánynak].
Nekem tetszik, csak a Widget testreszabást hiányolom (lehet nincs is rajta)
A tárcsázás, sms irás tök eccerü(bead egy normál telefon billentyüzetet oszt böködd).
Egyenlőre ennyi.
Üdv Nagya -
Land
veterán
Tényleg csak 1.1-es USB van benne?
-
Sztbeni
őstag
Jónak tűnik sokan venni fogják, megéri. Mikor lesz teszt?
-
A menü tényleg olyan gagyi, mint amilyennek kinéz? Utoljára OpenOffice 1-ben láttam ilyen ikonokat...
-
Mindy-Lee
tag
Most találtam meg, hogy ha Unicode TXT-s ebookot küldök a telóra, akkor a beállításokon belül is át kell váltani a kódolást, mert alapból ASCII van bekapcsolva.....
-
Land
veterán
Esélyes holnap egy fehér megvétele
Minél több véleményt várok róla. Barátnőmnek lesz.
-
Plebi
senior tag
Sziasztok!
Nekem férfi lévén is a pirosat (inkább metál bordó) sikerült beszereznem, sajna fehér nem volt. Kötelező utam volt Pécsre ott sikerült vennem, előttem még senki sem vett. Majd, ha a barátnőm is vesz és esetleg fehéret akkor majd azt elcserélem vele, bár lehet hogy megbarátkozom ezzel is.
Érzékenysége tényleg nagyszerű, egyből érzékeli a nyomást, nem tévesztett eddig. A menüje nagyon gyors, bár a vodafone túl puritán, de nem mindenféle színű menüt rakott bele, ez dicsérendő, kezdőlapon alul négy gomb van a három helyett. Színek szépek élénkek, nem pixeles. Egyre figyeljetek, hogy miután kibontottátok nézzétek meg az éleket nehogy festékhibás legyen, én egy olyat kaptam, helyben újat adtak, de még plusz fél órát ültem.Eddig ennyi, lassan dobok fel képeket!
-
Mindy-Lee
tag
Én egy pirosat szereztem be.
Bár a fehér is szép volt, de nekem ez jött be.
-
Kikike
tag
válasz
grafikus17 #320 üzenetére
Szia! Én is hívtam a 1270 et, engem a kaposvári üzlet készlete érdekelt, azt mondták nincs semmi. Biztos ami biztos alapon bementem és láss csodát: volt fekete, fehér, piros. A fehéret választottuk. (asszonynak is az tetsztett, meg nekem is). A viszonteladók, mégcsak nem is hallottak a tipusról Kaposváron sem. A színtől függően mindha nem lett volna egyforma a piros és a fehér tapintása... (a feketét egyből kizártuk így nem tapogattam)
A dobozdan van headset, meg töltő. És elvileg 2 év a garancia minden Vodafone telefonra, így erre is. -
T0rnad0
addikt
válasz
grafikus17 #317 üzenetére
Mivel elég új készülékről van szó, ezért márkában keresd inkább...1270-et meg várd meg
-
grafikus17
senior tag
Most hívtam egy veszprémi viszonteladót. Nincs 541-es és még nem is rendelhető
A márkaüzlet telefonszámát meg az automata átirányította a 1270-re. Na azok aztán sokat tudtak volna mondani. Nem vártam meg míg felveszik. -
munnergep
senior tag
Tegnap vettem egyet az asszonynak és nagyon jó kis teló. Kicsit "műanyag", de a kijelző érzékenysége első osztályú. A képe pedig meglepően szép.
A menü nem mindig egyértelmű, a hangminőséggel nincs gond, a java nekem hol lassú, hol jobb egy fokkal.
Viszont a méretei és a formája miatt nekem nagyon női teló (meg persze pirosban kellett venni).
Ha valakinek nincs nagyobb elvárása tudásban tőle mint pl. egy samsung e250től, akkor tökéletes ár/érték teló. -
T0rnad0
addikt
Ma sikerült kipróbálni egy ilyet, sajnos csak pár perc erejéig, elsőre nem tűnt rossznak, a már már túl kicsinek is találtam a telefont. A bekapcsoló gombot azért kerestem rajta
Headset szerencsére van hozzá, azon meglepődtem, hogy van hozzá stylus is. Szvsz a pénzét megéri, meg egyébként is ez egy Alcatel
-
grafikus17
senior tag
Egy kis érdekes google fordítás:
Java.. Itt minden nagyon, nagyon szomorú, Java-gép a telefon lassú, ez rendszerint nem tud megbirkózni még az Opera Mini 4.2, amely a terhelt több mint egy percig, bár a munka nem olyan lassú, mint a berakodás, a böngésző használata 5-ös verzió, és nem mondom vannak olyan fékeket, hogy a berakodás után a vágytól, hogy állítsa le az alkalmazást. A fórum tagjai javasoljuk Opera Mini korábbi verziók, mint azok 708 th dolgozott vidáman, hogy őszinte legyek, én magam nem próbáltam A háttérben, a Java-ban a telefon nem működik, szintén nem támogatja a Java 3DHangszóró hangereje alacsony, miközben beszél egy zajos utcán akarja növelni, hogy egy kicsit többet, de az állomány eltûnt. De az érzékenysége a mikrofon nem probléma, az a személy, hallja a hangját mindig jó. Csengetés hívás átlagos, bár az esetek többségében elég pénz a hangok átlag, de a helyzet könnyen megoldható telepítésével saját csengőhangok MP3, bár lehet telepíteni közvetlenül az MP3-lejátszó telefon. Rezgő jelzés a telefonon kicsit gyenge, sokszor nem érzem.
elég érdekes eszközt, igen, vannak hiányosságai, de nem teljesen rossz. Az egyetlen dolog, ami felborítja leginkább - ez egy rossz megvalósítását Java, ami általában nem használja az alkalmazást a telefonra.
Hát igen a java az nagyon gyenge, a több meg ennyi pénzért megbocsájtható talán egy kis aranyosnak. Csak aztán nehogy valahova máshova kívánjam majd használatkor -
Nagya21
addikt
Hali Mindenki!!
Itt Szfváron sincs, talán holnap.
Üdv Nagya -
rep3at
őstag
válasz
grafikus17 #309 üzenetére
A teszt csak megerősített abban amit eddig is nagyjából tudtam: Ezért az árért egy kincs!
-
GGGBR
tag
A hvatalos árak, már publikus infó:
Vodafone 541
A: 6 990- B:3 990- C:1,- Vitamax:14 990-
-
grafikus17
senior tag
Megjelent a teszt a mobile-review-n. Sajnos csak az a két videó van rajta, ami a yotube-n van. Sokkal nem lettem okosabb. Szívesen megnéztem volna a képek görgetését stb.......videón.De legalább látni a fényképező minőségét. Nem leszolni, csak 1,3-as.
De még mindig tetszik a kicsike -
kaller1
veterán
-
kaller1
veterán
válasz
grafikus17 #304 üzenetére
Hát itt is csak holnap-holnaputánra ígérik,de gondolom a pestiek már lecsaphattak rá.
-
kaller1
veterán
Na,ki vette meg az első példányt?
-
zombinyul
addikt
Én is sok barna W910-est látok,nekem is az volt augusztusig.Azért a W910-es egy elég komoly tudású,és külsejű telefon,profi zenelejátszó képességekkel(kivéve persze a külső hangszórót),gyönyörű kijelzővel,1 gigás memkarival,jó tartozékokkal,és a többi és a többi.Persze akamerája nem a leg profibb,de én azzal is maximálisan meg voltam elégedve.Lényeg a lényeg:a W910-es nagyon jó árban mozog sokszor,ami nem is baj,sokat eladnak.
Plebi:A videók alapján nekem is az esett le,hogy jól átgondolt klassz kis ketyere ez,a menüje nekem maximálisan bejött.A qverty billentyűzet hiánya nem a legnagyobb érvágás,biztos kitaláltak a fejlesztők valami ésszerű megoldást a szövegbevitel érdekében.Pl. ahogy Te is mondtad,a T9-et,ami nekem is bevált,bár én szeretek inkább normálisan gépelni-mert az enyémen lehet,ugyebár az nem érintős.A méretére a kijelzőnek nem nagyon lesz panasz,papíron ez a kijelző tökéletesen ugyan azt tudja,mint pl. egy W910-es kijelzője(2'4-es,TFT,262k színű),szóval szerintem panasz nem lesz rá,bár elviekben nem lesz olyan szép mint a Sonyk kijelzője,azok nagyon ott vannak(OFF.:pl. K810-es(vagy méginkább a W910-es) 262k színű kijelzője a porba alázza a 6500 Slide kijelzőjét,pedig az majd' 17millió színű.)Szóval mint említettem igéretes darab ez a kis telefon.Ennyi pénzért szép,aranyos,pici,érintős,szóval zabálni fogják.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 MAGYAR - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H170M i7 6700 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB KOLINK Observatory Lite TT 500W
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest