- Computex 2025: apró AI szuperszámítógép az ASUS-nál
- Computex 2025: sok kilowattos táp a Seasonic standján
- Computex 2025: alulról karcolja a 15 GB/s-ot a Phison SSD-vezérlője
- Computex 2025: az űrben is megállja a helyét a Kingston Fury család
- Computex 2025: három új szerverprocesszort mutatott be az Intel
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- ZIDOO médialejátszók
- Házimozi belépő szinten
- Házimozi haladó szinten
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Gaming notebook topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kikike
tag
Mindenki olyan telefont vegyen amit a pénztárcája enged. Tanárom anno Nokia Communicator-ral nyomult. Megnéztem az árlistában: 160.000 környékén volt. A havi jövedeleme valamivel 1,5 misi felett járt. Gondolom nem roppant volna össze ha a telefonnak pl. betörik a kijelzője. Tehát neki nem kell lowend telefon (meg a hozzá hasonló keveseknek)
Ja, hogy a témába is írjak: 2Gb-ot biztosan kezeli (asszonynak van). (több meg minek ebbe?
).
Szerk.: Végülis lehet, hogy mégiscsak jobb a sok memória, mert az USB 1.1-el gyötrelmes a rendszeres zene másolgatás
De ha van sok pénz SD kártyára akkor, azt a pénzt tényleg inkább egy komolyabb telefonra kell költeni.
-
Kikike
tag
válasz
grafikus17 #320 üzenetére
Szia! Én is hívtam a 1270 et, engem a kaposvári üzlet készlete érdekelt, azt mondták nincs semmi. Biztos ami biztos alapon bementem és láss csodát: volt fekete, fehér, piros. A fehéret választottuk. (asszonynak is az tetsztett, meg nekem is). A viszonteladók, mégcsak nem is hallottak a tipusról Kaposváron sem. A színtől függően mindha nem lett volna egyforma a piros és a fehér tapintása... (a feketét egyből kizártuk így nem tapogattam)
A dobozdan van headset, meg töltő. És elvileg 2 év a garancia minden Vodafone telefonra, így erre is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Most már tényleg bemutatkozhatna ez a mutatós Moto
- EAFC 25
- Tőzsde és gazdaság
- SamMobile: biztosan Exynosszal érkezik a Z Flip7
- SQL kérdések
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- További aktív témák...
- ASUS TUF Gaming F15 FX506 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 8GB - 512GB - RTX 3050 Ti - 1,5 év gari
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- T Phone Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest