- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- Hisense LCD és LED TV-k
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HP EliteBook / ZBook topik
- Projektor topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
koko52
nagyúr
-
félisten
GALAX GeForce RTX 4090 HOF 24GB GDDR6X
A taiwaniak már léptek."The Hall of Fame series will soon get a new member, the RTX 4090 HOF which is the first known RTX 40 model to feature dual 16-pin power connectors. The card is equipped with AD102-300 GPU which confirm this is RTX 4090 with 16384 CUDA cores and 24GB of GDDR6X memory."
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Zanik
addikt
válasz elfelejtette #48 üzenetére
hidd el, tudnak úgy fröccsönteni, hogy már a szerszámban megég a műanyag!
Origin/Steam: PaJKoS PSN: PaJKoS82
-
KillerKollar
őstag
-
Savanyusanyi
újonc
Őszintén nem értem az Nvidia elképzelését. Miért jó neki a negatív reklám? Aki ilyen kártyát vesz ennyiért simán megengedhetné magának azt is hogy szín aranyból csináltassa meg az adaptert, és meg is fogják tenni.
Ezelőtt 15 évvel úgy szórták mindenre a rezet mintha nem lenne holnap.Elég csak a s775 chipset hűtésére gondolni. Réz hűtőborda a procin ( amin nem nagyon lehetett kicserélni a ventit), sőt még a memóriákon is!
Ez olyan mint amikor a Ferrari Fiat kapcsolókat használt az utastérben. Ezt a stigmát évekig felhántorgatják majd.
A fáradt ember a problémára keresi a megoldást. Az unatkozó a megoldásban keresi a problémát.
-
KillerKollar
őstag
Gyanús ez nekem... meg erre az NV hamarabb is rájött volna már, berendelték az összes leolvadt adaptert/kártyát eddig, nyilván feltűnt volna nekik, ha csak a 150V-osok olvadnak. Amúgy meg a fene fogja szétszedni az adaptert azért, hogy megnézzem, hogy nekem milyen van... ha még széria szám vagy valami alapján meg lehetne mondani.
-
félisten
válasz KillerKollar #61 üzenetére
A cikk szetint a gyari 300V kabelekkek nincs gond,ennyit latok benne.En is csak azt tudom amit ott irnak.
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
félisten
Közben kiderült [link] hogy Nvidia két féle tápcsatlakozót kínál a partnereknek, egyik 150V a másik 300 V ig jó és különálló forrasztásokat tartalmaz. Az előbbit nem szánták 4090 kártyák mellé, kisebbekhez mentek volna.
A cikk alapján tudja ellenőrizni mindenki ,hogy milyen verziót kapott."A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
koko52
nagyúr
Szégyen ami ma a VGA piacon megy. Porral oltót adnak hozzá?
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
félisten
válasz Dark Archon #57 üzenetére
+ némi kárpótlás, egy ingyen játék ilyesmi azt gondolom simán bele kellene, hogy férjen.
"A számítógépek hasznavehetetlenek. Csak válaszokat tudnak adni." (Pablo Picasso) "Never underrate your Jensen." (kopite7kimi)
-
addikt
válasz KillerKollar #55 üzenetére
Normál esetben ilyenkor visszahívják a csatlakozót, és ingyen kicserélik az érintetteknek.
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
KillerKollar
őstag
válasz TestamentDNR #52 üzenetére
Az első Gigabyteos csávónak már cserélték a kártyáját RMA-ba, hogy az itthoni boltok fognak-e szórakozni az más kérdés... de erre van a gyártói gari, azok szerintem szó nélkül cserélik, túl nagy most a botrány, ha egy elégedetlen ügyfél kipostolja, hogy XY gyártó nem állja gariba ezt a hibát földbe állnak az eladásaik
-
addikt
Bizony, régen minden jobb volt
Dark Archon | i5-12600KF - RTX 3070 | Canyon Endurace 7
-
Nagynozi
aktív tag
Nekem egyértelmű volt, hogy lesz hiba. Ha már ilyen extrém TGP-s kártyák készülnek, akkor valahol éreztem, hogy ez “nem normális”. Anno, mikor a Pascal kijött, abban láttam a jövőt, kevés fogyasztás és nagyszerű teljesítmény. A GTX 1070-emet simán meghajtottam egy 400W 80+ gold táppal egy i7-7700 (non-K) mellett, és mindezt egy miniITX házban. És az akkori grafikailag intenzív játékokat simán tudtam játszani 1080p-ben kimaxolva, pl. Witcher 3. Hozzátenném, 125 ezer Ft-ért vettem azt a kártyát…
-
TestamentDNR
aktív tag
Namost akinek elég az átalakítóval együtt a kártya csatija, az jogosan RMA-zik, vagy kuka a kártya?
-
MeszesKPT
őstag
Próbáltak spórolni pár centet ott ahol nem kellett volna.
Még jó, hogy 300W feletti kártyám az életben nem volt és elvi okokból nem is lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest