- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi haladó szinten
- Milyen videókártyát?
- Továbbfejlődött a Keychron egéralternatívája a Logitech MX Masterre
- ZIDOO médialejátszók
- Feketehalálra váltja a kékhalált a Microsoft
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 10***(X) "Zen 6" (AM5)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gregorius
őstag
Emellett mindegyik tartalmazott egy UML- rajzolgatót, ami oda-vissza kezelte az osztálydiagramot és relációit. Ez akkor elég nagy szenzáció volt IDE integrációként.
Class diagram a VS-ben is már régóta van. Nem is ezt hiányolom, hanem pl. az állapotgépeket, szekvenciadiagramokat, stb. -
csavar
csendes tag
Mire gondolsz? Olyan egyszerű dolgot nem bírtam megcsinálni hogy a speedbutton-ra képet tenni.. pedig a tutorialok alapján csináltam, vagy egy nyomógom háttérszínét nem lehet egyszerűen beállítani..
Ja, és az x évvel ezelőtti builder 5-ösön valamelyik jel nem működik (szögletes vagy valamelyik zárójel, relációs jel passz).
(Egyszerűbb volt magam írom gombokat)Szerintem pont fordítva.
.net -ben pedig pöccre mindent. Valahogy pont az az érzésem van mint amikor sok évvel ezelőtt mfc-ről vcl-re tértem át... hát isteni érzés volt. Logikus minden, segítőkész, példákkal teli súgó. Csak azóta hányadtatott sorsa volt delphi/builder-nek.. Mostani turbo c++-ban keresem a példákat.. hát nem sokat találtam. Fenti példám illusztrálja hogy nem ártott volna a vcl-t korszerűsíteni!!
.net-ben msdn sokat segít, példákkal, logikus osztály könyvtrár (már amit próbáltam.)
Amúgy normális uml tervező nagyon nem árt.. most keresem az ingyeneseket. Háááát...
Netbeans tetszik, de csak java kódot generál
Új hozzászólás Aktív témák
- X1 Carbon 9th 14" FHD+ IPS érintő i7-1185G7 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- GARANCIÁLIS! Samsung 980 PRO 1TB M.2 Gen4 SSD!
- FÓLIÁS! LG UltraFine 32UN88A-W Ergo IPS Monitor! 3840x2160
- Intel Core i7-14700K processzor eladó!
- Asztali PC , i7 10700 , RTX 3070 Ti , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- DELL T40 EMC Szerver
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- MSI Cyborg 15 A13VF - 15.6"FHD 144Hz - i7-13620H - 16GB - 512GB - RTX 4060 - Win11 - 1,5 év garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest