Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
csavar
csendes tag
Mire gondolsz? Olyan egyszerű dolgot nem bírtam megcsinálni hogy a speedbutton-ra képet tenni.. pedig a tutorialok alapján csináltam, vagy egy nyomógom háttérszínét nem lehet egyszerűen beállítani..
Ja, és az x évvel ezelőtti builder 5-ösön valamelyik jel nem működik (szögletes vagy valamelyik zárójel, relációs jel passz).
(Egyszerűbb volt magam írom gombokat)Szerintem pont fordítva.
.net -ben pedig pöccre mindent. Valahogy pont az az érzésem van mint amikor sok évvel ezelőtt mfc-ről vcl-re tértem át... hát isteni érzés volt. Logikus minden, segítőkész, példákkal teli súgó. Csak azóta hányadtatott sorsa volt delphi/builder-nek.. Mostani turbo c++-ban keresem a példákat.. hát nem sokat találtam. Fenti példám illusztrálja hogy nem ártott volna a vcl-t korszerűsíteni!!
.net-ben msdn sokat segít, példákkal, logikus osztály könyvtrár (már amit próbáltam.)
Amúgy normális uml tervező nagyon nem árt.. most keresem az ingyeneseket. Háááát...
Netbeans tetszik, de csak java kódot generál
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Vezetékes FEJhallgatók
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- iPhone-t használók OFF topikja
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Bontatlan! Új Lenovo Thinkpad T14 G5 Tartós Üzleti Laptop 14" -45% Ultra 7 165U 16/512 FHD+ Magyar!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E751 - i5-2GEN I 4GB I 500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad E15 G4 AMD - Ryzen 5 5625U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3623, 94% Akkumulátor
- Logitech Webkamera MeetUp 120 -os látótér, mikrofon, 4K Ultra HD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851, 100% Akksi
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ja, és az x évvel ezelőtti builder 5-ösön valamelyik jel nem működik (szögletes vagy valamelyik zárójel, relációs jel passz).