Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Persze értelek, és nincs is bajom senkivel aki paranoiás, semmi negatívat nem gondolok róluk. Én csak annyit írtam, hogy engem nem érdekel. Olyan ez mint egy nagy közvélemény kutatás. Persze nem, mert többet tudnak ezek mint holmi szokások statisztikája. Az a része azért nem érdekel engem, mert úgy gondolom mindenkinek megvan a szabad akarata. Aki könnyen irányítható azt könnyű manipulálni. Nincs semmi titkolnivalóm, vagy beteg szokásom amiért félnem kellene. Egyszerűen mikor regisztrálok olyan oldalakra mint a Facebook vagy a Google szolgáltatások, mérlegelek, hogy vajon megtudhatnak e rólam olyat amit nem szeretnék. Úgy gondolom, hogy nem. Viszont Stauffenberg-nek igaza lehet, és ez a tudatlanságomból adódik. Mert lehet van olyan amiről nem tudok, és zavarna. De eddig semmilyen kárt nem szenvedtem el ilyen dolgok következményeképp. Szóval hidegen hagy.
-
.LnB
titán
Én hétről hétre veszem észre minden hasonló hírnél (NSA,Kinect kamera, Google, Facebook), hogy rengetegen ilyen paranoiásak. Annyiban egyetértek, hogy figyelnek, és ennek a Fb-is, egy eszköze, viszont annyira
lesz@rom. Most komolyan mit tudhatnak meg rólam amit nem akarok? Maximum ilyen célzott hírdetések miatt lehetnék ideges. Azokat meg úgy is blokkolom. -
.LnB
titán
Én úgy gondoltam, hogy ez a facebook lufi mára már el kezd ereszteni, ha ki nem is pukkan. De úgy néz ki nem gondoltam jól. Bár több ellemzést is olvastam, amik szintén azt írták, hogy egyszer csak jön majd egy új ami divat lesz. Nem vagyok nagy összeesküvés gyáros, de úgy gondolom azért az Amerikai hírszerzésnek is érdeke, hogy sokáig virágozzon a Fb. Lehet még a kormán pénzeli a háttérből. Na de nem az Orbánék
-
.LnB
titán
válasz
VaniliásRönk #25 üzenetére
nézd, szerintem ebben a nagy lehallgatósdi időkben pont ez a cél, hogy ne tudjál kiigazódni rajtuk. Lehetne egy egységes nagy. Csak ne a Fb legyen az
-
.LnB
titán
Én konkrétan azt sem tudom mi ez. Viszont a FB-ból kicsit sok már, előtérbe kerülhetne itthon is jobban a Twitter, az nekem jobban tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motoros topic
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Politika
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Linux kezdőknek
- Milyen videókártyát?
- Autós topik
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Yamaha RX-V4A
- Üzleti Laptopok, PC-k, 27% áfás számlával !!! Legjobb árak !!! Ingyen szállítás !!! Mi kell még???
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy A54 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Lenovo Legion 5 Pro makulátlan állapotban, dobozában, 14 hó garanciával.
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Asus Rog Strix G814J Gaming
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- Felújított laptopok / PC-k Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest