Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacika112
aktív tag
Volt ezeknek sok változata
"sárga slot" (mondjuk nem volt hozzá kártyám és sosem próbáltam) de lehetett bele am2 est is rakni az átalakítóval. Anno szakadtam hogy igen "univerzális" lap.
DDR-2 őt is ette volna valahogy egy univerzális mindenevő tesztlap plecsnit rá lehetett volna ragasztanivagy 6 évig ment kb non-stop 2 magos 4200+ Toledo + 4 GB ram társaságába
-
Lacika112
aktív tag
Voltak "érdekes" lapok, vicces volt a kontraszt mx440 vs gts 250 vga közt
Műhelybe akartam valami gépet, filmet nézni, zenét hallgatni, netezni ha kell stb
Alkatrész volt hozzá csak lap nem ezt találtam anno de nem volt pci-e karim akkor csapattam ezzel. Idővel lett egy fölös gts 250 beleraktam már csak a poén kedvéért isMindig is voltak ilyen "megkésett" lapok, és ezek "öszvér" változatai. Biztosan felmérték van rá igény és legyártották az elfekvő lapkészlet köré ezeket. Mást nem akinek van hozzá alkatrész netezősnek tuti jó és van gari is rá ami azért biztosabb mint a használt cucc.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR VI EXTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX X570-E Gaming alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! AMD FX-8320 8 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest