- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen alaplapot vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Házimozi belépő szinten
- SSD kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
RyanGiggs
őstag
Jaj hát nem leírni akartam az Asus vagy Giga lapokat... csak meglepődve állok hogy az Asrock milyen szépen bírja, pedig abból is csak egy közepeset vettem annó (Pro3).
Egyáltalán nem is akartam drágábbat venni, tök feleslegesnek tartottam.
Egyébként teljesen alapfeszen használom újkora óta, azért is ragadtam ezen a 4.2Ghz-en!
4.3-tól már kellett volna emelnem itt-ott, de nem akartam azzal foglalkozni pár fps miatt.1070 vagy 5700XT elég szép megpróbálkoztatásra bírja a procikat, de tény hogy nálam is elvannak együtt.
Picit fura, a retro keverve a jelennel.
Amíg így működik, és nem érzem hátrányát, hogy valami akadna (FHD-n), addig marad ez.
Fura hogy csak a vgát vettem 170-ért, a gép "alapja" meg már lassan egy fabatkát se ér! -
RyanGiggs
őstag
Azért még akadnak mohikánok!
Nekem még mindig az újonnan (2012) vásárolt i5-3570K@4.2 és Z77 Pro3 duo szolgál 2x8GB memóriával. Ráadásul tavaly dobtam be melléjük egy RX 5700XT Nitrot!
Nem akar kidögleni alólam ez a "gagyi" Asrock alaplap.
Lehet egy Giga vagy egy Asus is kinyiffant volna már 8 év alatt, de ez az Asrock egyszerűen halhatatlan! Olyan mint a Hegylakó!
Az már biztos, ha veszek egy új gépet, annak is ez a márka lesz az alapja!Cikkhez is szóljak : Én inkább eladnám a procimat / memóriámat és vennék egy új AMD-s gépet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Megjelent a The Last of Us Part 1 PC-s kiadása
- Filmvilág
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ASUS routerek
- Elektromos cigaretta 🔞
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- PlayStation Network Card (PSN) ajándékkártyák, egyenesen a Sony-tól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Napirajz könyv
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest