Új hozzászólás Aktív témák
-
RyanGiggs
őstag
Jaj hát nem leírni akartam az Asus vagy Giga lapokat... csak meglepődve állok hogy az Asrock milyen szépen bírja, pedig abból is csak egy közepeset vettem annó (Pro3).
Egyáltalán nem is akartam drágábbat venni, tök feleslegesnek tartottam.
Egyébként teljesen alapfeszen használom újkora óta, azért is ragadtam ezen a 4.2Ghz-en!
4.3-tól már kellett volna emelnem itt-ott, de nem akartam azzal foglalkozni pár fps miatt.1070 vagy 5700XT elég szép megpróbálkoztatásra bírja a procikat, de tény hogy nálam is elvannak együtt.
Picit fura, a retro keverve a jelennel.
Amíg így működik, és nem érzem hátrányát, hogy valami akadna (FHD-n), addig marad ez.
Fura hogy csak a vgát vettem 170-ért, a gép "alapja" meg már lassan egy fabatkát se ér!
Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Minden, ami Unreal Engine
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- ZIDOO médialejátszók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- PlayStation 4
- Milyen monitort vegyek?
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z NEO RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI MPG Z490 GAMING EDGE WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Asus ROG Strix Z790-E Gaming Wifi alaplap gyári dobozában
- CRUCIAL 32GB DDR5 5600MHz CL46
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2050, 100% Akkumulátor
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF VG34VQL3A 34 180Hz VA 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest