- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- TCL LCD és LED TV-k
- Projektor topic
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
Háát csalódtam... Az USBs vezérlés elkéne... mint ahogy a thermaltake csinálja...
Van ezen a két gyártón kívül RGBs gyártó?
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Nwis86
aktív tag
Szerintem meg rohadt jól néznek ki a világítós cuccok, nekem elég a sima kék is, de ha RGB az mégjobb! néha beállítanék valami más színt is, jelenleg is világít a billentyűzet, az egér, az egérpad, a gépbe 5db venti, és 2db 15cm led szalag, ez mid kék, meg az érintőkijelzős veti vezérlő is kék, meg a fejhallgatóm is világít, volt kompakt vizem az is kéken világított, de az bedöglött... gondolkozok is most helyette 1 merev csöves rendes vízhűtés építésén amibe UV kék folyadék lenne... Mindezt úgy hogy egyáltalán nem játszok, és 30 éves vagyok. Jelenleg nincs is a gépre játék telepítve, na jó kb 2 évente van kb 1 régi típusú FPS vagy még ritkábban valami RTS ami érdekel, azt kijátszom 1 nap alatt aztán 2 évig megint semmi... De egyszerűen imádom a világítós hardvereket, meg gépet építgetni, így fészbukra használok 1 gamer gépet! Ez a corsair egérpad rohadtul bejön, de 20 ezret soha nem fogok érte adni, amúgy totál Razer firefly koppintás, azt is megláttam kiállítva mondom ez kell, de mikor közölte az eladó hogy 20 ezer aztán néztem a dobozát a polcon és volt rajta 1 egér, kérdem egér is jár hozzá ez szettbe van? Nekem csak a egérpad kéne, hogy nem az csak 1 kép, csak a pad 20 ezer, hát nem vettem meg... helyette rendeltem Kínából sima egyszínű kék ledest 1500ért A thermaltake riing ventik is rohadtul bejönnek, de azok is valami horror árba vannak, pláne az RGB, pedig ha megépítem a vízhűtést akkor mindenképpen olyanok fognak kelleni... meg valami világítós ramok, akár ilyen corsair, vagy geil super luce. Ramból még nincs túl sok világítós, szóval egyáltalán nem gond hogy már a corsar is gyár, legalább ezeknek is megy le az ára, és nem csak a méregdrága Avexir van... Engem kilóra meg lehet venni a világítós cuccokkal, de azért vagyonokat nem adok ki érte, pláne nem egy 1000ft anyagköltségű 20 ezres egéralátétért aminek kb 5000ft lenne a reális ára... De ott van pl a TT új RGB tápja, azt is kb minden fórumba csak fikázták, nekem viszont szerelem volt első látásra! Szóval jöjjenek csak az ilyen cuccok minél több!
-
guftabi96
addikt
RGB egérpad, hát a pofám leszakad...
#KeepFightingMichael
-
törölt tag
válasz Shovalije #15 üzenetére
Az a fő ok hogy RGB led csíkból nem csinálsz szép homogén árnyalatokat, ezt hiányosságot az emberek nagy része úgy oldja meg, hogy rainbow-ban járatja all-day, ami valljuk be igénytelen dolog, vagy kikapcsolja...
Ha lenne egy RGBWY ami egy lencsébe dolgozik, és ott keveri a színt, azt mondom van értelme, de ennek így addig nem sok, 2 perc alatt rá lehet unni.
[ Szerkesztve ]
-
Shovalije
csendes tag
Amúgy valóban nem értem a hate-et a világítós cuccok iránt. Értem én, hogy van akinek nem tetszik, de van akinek tetszik. Kaphatók nem világítós cuccok is a corsair-nél így miért baj, hogy végre azok is kapnak lehetőséget corsair cuccokra akik szeretik ha karácsonyfa? Másfelől a feltüntett árak nem valósak, mert a corsair hivatalos honlapján valami 25 dollár az sp és 30 dollár a hd venti.
-
Picco
addikt
válasz Zsmester89 #12 üzenetére
ez eleg popecul nez ki azt kell hogy mondjam, lehet poenbol be is vallalnek valami ilyesmit a szoba hangulatvilagitasaert...DE praktikussag miatt (es mert ingyen el tudtam hozni melobol) mindharom monitorom karokon van, de azota mar fal mellett.
**Escape from Tarkov EOD account elado!** It's gotta feel so good to moo as a cow. Probably feels really good to moo
-
nagyúr
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
xatos3
senior tag
12 éve is nagy divat volt, csak most már puccosabb formában jön
[Noctua NH-D15 Chromax.Black] [RYZEN 5900X] [ASUS X470 PRIME-PRO] [ASUS TUF 6700XT OC 12GB] [32GB CORSAIR VENGEANCE SL 3600] [LIAN LI O11 DYNAMIC XL ROG] [szerver: synology DS923+]
-
fanti
addikt
Hát igen!
Ezek aztán a fejlesztések!
Megtömni ilyesmivel a gépházat, és utána még jól körbetekerni egy ötven méteres karácsonyfa ledsorral is, ami hol villog, hol meg csak sziporkázik..... -
ledgeri
nagyúr
Nekem, mióta megjelentek a ventik azótat tetszik az a belülről világítós... lesz is ha nem őrült árú... van is egy két videó fent neten róluk ha valaki nem csak fikázni akarja..
A CUE az mint ilyen név nem szerepel a letölthetőségeknél... vagy ha ez a corsair link lenne, akkor ekélne egy kiegészítés...
[ Szerkesztve ]
// #ublockO-HardMode // anti-blockadblock-er // PH! új arculat: 1/ 500 // szeksziboj -nálam van egy pirospontod! // Találtam sárga fényű lézert! (kézit, ceruzaelemest) https://youtu.be/XQnmMjYHgcM //
-
Lacok
őstag
"A szinek kavalkádja és a fények orgiája."
"Errare humanum est, sed in errare perseverare diabolicum"
-
nyunyu
félisten
Vajon ki lesz az első, aki mobilappról vezérelhető színű alsógatyát dob a piacra?
Csajod meg beállítja a "most fáj a fejem" színt a melltartóján válaszul.[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
őstag
"melegen" felvonultatták a portékáikat! Jó a Corsair, de remélem nem csak világítós cuccaik lesznek, mert akkor elpártolok. Alapból zavar, ha valaminél még esély sincs a ledfényt kikapcsolni, ott fekete szigszalagozni kell.
Ha válaszolunk / írunk az üzenetére, elvárjuk a választ. Egy minimális kommunikációs etikettet tartsunk be, még akkor is, ha nem érdekel az ajánlat.
-
Tomassy00
senior tag
Hamarosan jönnek a ledes csavarok
-
SunMount3r
nagyúr
Kb. 18 éves korom előtt még talán érdekeltek volna ezek a világítós ventik. Ma már csak bazárinak tartom őket (bár az is igaz, hogy a casemodding-tól is elment azóta a kedvem...).
-
félisten
Eredetileg le akartam fikázni ezeket a cuccokat, de olyan sokat kellett várni, hogy ide írhassak, hogy elment tőle a kedvem.
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Autós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- SkyShowtime
- PlayStation 5
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest