- Amazon Kindle
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Hamarosan leszűkíti a támogatott hardvereit az NVIDIA
- Milyen TV-t vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hővezető paszták
- Apple asztali gépek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
JuliusCaesar #32 üzenetére
De észrevettem, csak leírtam azt ami a videóban volt, annak aki nem értette volna hogy mit mond. ennyi
És én meg remélem hogy a NOD nyer és végre meglátjuk hogy mit akart kane pontosan
Másrészt meg mostmár még kritikusabb, a scrin háború meg megtépázta a bolygót és elindított egy reakciót ami miatt mégjobban terjed a tiberium mondjuk, mindig ki lehet erre találni egy fedősztorit.
a másik meg: Vegyél új gépetnahjó csak vicceltem, sosem a grafikával fogott meg egy játék, hanem a játékmenettel, egy RTSnél ez különösen igaz, supreme commander pl nekem nagyon bejött, de lehet ki se próbáltam volna, ha nem a Total Annihalation az elődje ami nekem mai napig az egyik legjobb stratégiai játéknak számít.
-
Cyber_Bird
senior tag
válasz
StoneBridge #2 üzenetére
Azért volt ott még egy két mondat
mint:
-The state of the planet is deriorating.
-Tiberium Infestation has reached critical levels.Én teljesen beleborzongtam, de egyértelmű volt hogy kit hozznak, nem volt kérdés.
Viszont nagyon várom, legalább annyira mint a Supreme Commander 2-t
Red Alert 3 viszont nekem egy 0val ért fel, semmi hangulata nem volt.
Ahogy a Generals iránynak sem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dobozos gamer MSI Prestige 14 /i7-1185G7/16GB/512 SSD/GTX 1650 4GB GB/FHD/IPS/Gari/
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Eredeti Sony PS4 Dualshock 4 kontroller - Vezeték nélküli
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest