Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chibass
tag
válasz
SkyLine3000 #4 üzenetére
Úgy értettem a helyhez kötöttséget, hogy ebben az esetben tudnál társasozni valakivel a tengeren túlról online...illetve mindenki bejelentkezne az otthonából.
-
SkyLine3000
addikt
Egy társasjáték miért van helyhez kötve? Pont egy konzol van helyhez kötve. Én haverokkal még sosem társasoztam, csak családdal. Ha meg véletlen összejönnék haverokkal társasozni, biztos nem konzolon "nyomorognék" egy kijelző körül, hanem egy méretes asztalon kiterítve a társas, amit körül lehet ülni. Ráadásul sztem sokkal élvezetesebb is, mint egy kijelzőt bámulni.
El nem tudnám képzelni pl egy Ezüst tó kincsét, hogy számítógépen játsszam. -
Chibass
tag
válasz
SkyLine3000 #2 üzenetére
Gondolom semmivel, csak nincs helyhez kötve és covid idején is előnyös lehet így összejönni a barátokkal.
-
SkyLine3000
addikt
Vajon mennyivel más/jobb, mint az eredeti társasjátékkal játszani?
-
S.J.M.
senior tag
Vajon miben lesz más mint a PC-re és mobilokra is már elérhető Catan Universe (jójó, konzolos elérhetőségen kívül)?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
gp A népszerű társasjáték Xbox-ra és PlayStation platformokra érkezik.
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 2-in-1 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD Touch I CAM I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3568 - i3-7GEN I 4GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- AKCIÓ! Apple Macbook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest