- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple MacBook
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Stabilan induló BIOS-t kaptak a nem induló Socket AM5-ös ASRock alaplapok
- Gaming notebook topik
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- OLED TV topic
- RAM topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pofás a videó, főleg amikor a beszakadt épületet nézi. A fizikán lehetne még csiszolni.
-
Sirandrish
legenda
Graf az nem rossz de a fizika az nem a legjobb..bár ettől még szeretnék pár gamet ezzel a motorral...igazából ugysincs olyan gépem hogy élvezhessem a kiváló fizikát

-
Olyan monitor kell nekem is

Viszont a on-ra fordítva a témát: Nekem tetszik. Főleg a fény, meg a víz.
-
mephi666
nagyúr
nem rossz... azért a fizikára még van mit gyúrni szerintem... mintha a gravitáció jóval kisebb lett volna, mint a rendes földi... főleg a képernyőknél, doboz/muki lelökésénél volt gáz... a lámpánál a dinamikus fény/árnyék effekt viszont szép
a víz is kicsit fura... nekem a bioshock-os ue3-as megoldás jobban tetszett... -
nrgia
őstag
Ehte Dead Space utánérzésem támadt ahogy megpillantottam...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megérkezett a Samsung Galaxy A37 és Galaxy A57
- PlayStation 5
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- Apple MacBook
- iPhone 12 mini - kicsi a bors, de bitang erős
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Samsung Galaxy S26 Ultra - fontossági sorrend
- Crimson Desert
- Éjszakai műszak
- További aktív témák...
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5! (Bolti ár: 600e!)
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 9 285K +2x16GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5! (Bolti ár: 600e!)
- 0 perces COOLER MASTER 650W MWE V2 minőségi tápegység! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)! 12V: 54A!
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 5 225F +32GB DDR5 kit +hűtött VRM-es alaplap! GAR/SZÁMLA!
- AKCIÓ 03.30-ig!!! Intel Core ULTRA 5 225F +32GB DDR5 kit +hűtött VRM-es B860 lap! GAR/SZÁMLA!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
- Samsung Galaxy Z Flip5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- MINDENFÉLE Laptop jó áron nézz körül! 60+ hirdetés Üzleti,Gamer, Multimédiás,Tervező
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

a víz is kicsit fura... nekem a bioshock-os ue3-as megoldás jobban tetszett...