- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- A GravaStar analóg klaviatúráira nem mondható, hogy konformisták volnának
- iPad topik
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Milyen videókártyát?
- Philips LCD és LED TV-k
- Házimozi haladó szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
lalakov
senior tag
Ez a verzió sokkal olcsóbb Ez meg túl gagyi lehet?
-
Béééla
őstag
Ha valaki az open office-ba egy ilyennel betévedne, kinyitnám a kilincs nélküli ablakot és a viselőjével együtt penderíteném ki. Nincs olyan, hogy egy vállra akasztható boomboxot csak a viselője hall. Így is szenzációs hallgatni a telkókat, most csak az egyik ordibáló felet halljuk. Itt nem érvényes a "hallgattassék meg a másik fél is" elv!
-
Laci.M
senior tag
Nézd meg jobban a képet amikor csak a termék látható. Ott van 4-4 lyuk ami pont a fül felé néz.
Nekem tetszik az ötlet, ideje lenne elterjednie, és az olcsóbb megoldásoknak is.
-Skylake-
Ezen pont nem fog ordítani a kisgrófó, az a lényege, hogy aki hordja annak hangos, más alig hallja. -
Cs1csó
titán
-
napey
tag
Feltalálták a Bose soundwear-t?
-
Tetsuo
őstag
"...Nagyjából a fülek irányába."
Hát, nekem úgy tűnik, hiányzik a "tervezők" alapszintű biológiai ismerete. -
rumkola
nagyúr
jóóóez
filmnézés közben elmehetek szarni, hallom a filmet és közben ki is kiabálhatok a klotyóról a családnak, hallom a válaszukat is
-
A képen lévő srác feje olyan, mint aki most hallotta meg a barna hangot.
-
Ez jutott eszembe...
Ez is vibrál, csak 300-nál.
-
Sebaj Fóbiás
aktív tag
Hibátlan meglátás!
Tyrel!
Nekem egy viszonylag régi, vezeték nélküli fülesem teljesen megfelel erre a célra. El lehet "tekergetni" a fülpárnás részeit, kicsit "hátra" fordítva a fülem mögött támaszkodnak a fejemen, elöl "nyitott", teljesen jól hallom a kinti meg a benti hangokat is. Szóval, ja, lehetne értelmes(ebb) irányba is fejleszteni, de sajnos a mai világ nem erről szól.. (
)
-
Tyrel
őstag
Nem értelmetlen, én pl. pont hogy hiányolom az efféle termékeket, persze nem 75 meg nem 100 ezer Ft-okért, annyiért dugják oda ahol nem süt a Nap...
Ha valaki számítógépes munkát végez, akkor az tök életszerű szituáció hogy kell neki egy olyan hangeszköz amivel el tud mozogni a gépétől, de közben nem zavarja vele a környezetét, és nem is szigetelődik el attól.
- hangszóró kilőve mert zavarod vele a környezeted
- hagyományos fej/fül -hallgató kilőve, mert még a "nyitott" is túlzottan elszigetel, + heti 5 munkanapon ha rajtad van napi 8-10 órákat konkrétan lerohad a füled (és nem csak a kényelemre gondolok, hanem befülled, stb... egészségtelen)Szóval kb. ez az egyetlen fennmaradó lehetőséged, valami fejen vagy nyakban viselhető, a füledet nem betakaró, csont-rezgetéses vagy hang-projektoros megoldás, és ezekből nagyon kevés van, azok is méreg drágán és sokszor megkérdőjelezhető minőségben...
-
forgonati
őstag
Azért láttunk már hasonlót. Az más tészta, hogy a MA még soha...
-
Bose Soundwear Companion már évek óta létezik.
-
carl18
addikt
Egy headset 1000-2000 ft, nem tudom ennek mi értelme van? Komolyan ilyen értelmetlen találmányokat piacra dobni.
-
Cs1csó
titán
A fényképen lévő srác is élvezi, kipróbálnám ha jó akkor miért ne?
-
Samott
addikt
Nincs uj a nap alatt: RETROTECH - The Bone Fone
-
Borisz76
nagyúr
Ennyiért ne jöjjön.....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- ÚJ ÁRU, OLCSÓBB!!! Dell Precision Workstation 5550, 5560, 7510, 7520, 7550, 7720, i7, 6-11. gen.
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest