Hirdetés

Vibráló nyakpánt hangszóróval állt elő a Sharp

Az eszköz vezeték nélküli úton csatlakoztatható a forráshoz.

Hirdetés

A Sharp egy meglehetősen furcsa eszközt dob piacra, amihez hasonlót eddig nem nagyon láttunk (mi legalábbis nem emlékszünk ilyesmire). Az AN-SX7 egy nyakpánt, amelyből nem fülhallgatók kígyóznak elő, hanem amelyen két darab 1,2 wattos hangszóró található.

Sharp AN-SX7
Sharp AN-SX7 (forrás: AV Watch) [+]

Ezeket függőlegesen pozicionálták, azaz a fejtető felé szórják a hangot, nagyjából a fülek irányába. A Sharp szerint az AN-SX7 csodásan szól, és filmnézésre, valamint zenehallgatásra is használható. A basszusokban állítólag nagyon erős, és még vibrálni is tud a mély hangoknál, ami borzasztó idegesítő lehet így első hallásra, de ők a tervezők, csak tudják, hogy mi a jó.


(forrás: AV Watch) [+]

A készülék Bluetooth technológia révén vezeték nélküli úton csatlakoztatható a forráshoz, tehát mondjuk egy tévéhez vagy médialejátszóhoz. Jár mellé egy külön Bluetooth adapter is, ami akkor jöhet jól, ha a forrásanyagot szolgáltató eszköz nem támogatja az eljárást. A 40 gramm súlyú, 6 centiméter hosszú és széles, illetve 2,2 centiméter magas készülék akkumulátora 13 óra 30 percen keresztül bírja egy feltöltéssel.

A Sharp AN-SX7 ára 30 000 jen, azaz olyan 75 000 forint. Reméljük eljut hazánkba is, nagyon szívesen kipróbálnánk.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Sharp

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés