Új hozzászólás Aktív témák
-
bcl
senior tag
válasz
#73820095 #6599 üzenetére
Nem tudom.
Sose volt iOS eszközöm (ha rajtam múlik, nem is lesz), de azt tudom, hogy tele a net ezzel a kérdéssel, és számtalanszor belefutottam már.Erős a gyanúm, hogy a két mentés egymástól független, de konzisztens, azaz az egyiket is, meg a másikat is vissza lehet állítani, és nem tudnak egymásról.
De az is lehet, hogy a szervereken valahol annyi tárolva van, hogy milyen klienst használt legutóbb.
Tényleg nem tudom.
Azt viszont szinte biztosra veszem, hogy ha van egy pc-s kliens is egy gépen, azon a beszélgetések "folytonosak" lesznek. Bár... jobban belegondolva a fene tudja...
-
törölt tag
És mi van akkor, ha az ember elmenti az adott vibert, utána átmegy másik os-re, aztán vissza uarra az os-re? Mondjuk, egy androidos mentés után, áttelepül iphone-ra, majd vissza androidra. Az iphone-on aktiváláskor végleg elvész a mentés, v az androidra visszatéréskor tudja használni? És ha közben elmenti az iphone-ost?
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #6594 üzenetére
Még nem próbáltam, de abból indulok ki, h a viber saját mentése felhőbe os-független. Persze simán lehet, h mégsem... És ha nem, akkor akkor kézzel menteni minden fontosat, amit meg amúgyis érdemes lehet, gépre.
-
-
-
DefJamHUN
aktív tag
Eddig ket telefonban is hasznaltam a vibert ios es android ket simmel. Az androidba megszuntettem a simemet es ugyan ment a viber de a kovetkezo frissitesnel mar kerte a megerositest ami sim hianyaban ertelemszeruen nem tortent meg. A kerdesem az volna hogy tudom valahogy hasznalni azt a vibert amit iosen simkartyaval hasznalok az androidon?
-
válasz
Donki Hóte #6589 üzenetére
Jelentsd a reklámot, hogy idejétmúlt.
-
Viber a beszélgetések között rendszeresen dob fel reklámokat, mint egy partnerrel folytatott beszélgetést. Ezzel nincs is semmi baj, a reklám miatt ingyenes a Viber.
Viszont rendszeresen jön az Invia utazási irodától reklám, amely mind kivétel nélkül 2021. évi utazási lehetőségeket reklámoz. Ennek mi értelme van
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #6587 üzenetére
Lassan már azt is összekeverem, melyik kütyün melyik viber van, annyit variáltam az utóbbi időben. Most csak 3 szám van fenn, de volt, h 5-6, mert kipróbáltam a klónappokat is
-
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #6584 üzenetére
Sok telefonon még simkártya nélkül is.
-
Schatt
tag
válasz
Viktor0610 #6584 üzenetére
-
-
Schatt
tag
Sziasztok!
Próbálok okos megoldást találni eu.-n kívüről a hazakommunikáláshoz.
Adott egy dual simes telefon regisztrált viber fiókkal, ha beleteszek mellé egy helyi adatkártyát és a regisztrált sim-en letiltom a mobilnetet tudom hasztálni a vibert az új adatkártyán keresztül? vagy azt is kell valahog regisztrálni?
Köszi előre is! -
vaakuum
addikt
Help pls!
Nincs olyan funkció ebben a programban, hogy egy adott kommunikáció előzményeit beállított ideig őrizze, ami meg annál régebbi, azt automatikusan törölje? Jelenleg csak olyat találok, ami minden beszélgetés előzményt töröl, még a csoportokat sem lehet kiválasztani, akikre vonatkozzon.
-
Dilikutya
félisten
Új Viber regisztrációnál mitől van, hogy se az aktiváló SMS, se a telefonos aktiválás nem működik?
-
chungee
addikt
Napot!
Pc win10 alatt hol tudom beállítani nagyobbra a chat szöveget
-
-
Bacusuz
őstag
sziasztok
a win10-es laptopomon egy ideje azt játsza, hogy ha elindítom a vibert előugrik egy ablak és rögtön el is tűnik, azaz nem tudom használni. ilyenkor ha letörlöm és újratelepítem megjavul.
ma ezt megtettem de kb 5 percig működötttudtok esetleg erre megoldást?
-
gulupeti
senior tag
Viber desktop másnál nem szarakodik hetek/hónapok óta? Több gépen is tapasztaltam, valamint ismerősöm is megerősítette ugyanezt, ha lefrissül a program, utána többet már nem indul el... egyet villan a kép, látszik az ablak helye és ennyi. Minden egyes update alkalmával le kell törölni, a weboldalról letölteni, feltelepíteni, újra szinkronizálni (volt, hogy telón a szinkronizálás megerősítés sem jött elő).
Az utóbbi időben már nem is frissítettem, nem volt kedvem vele görcsölni, azonban most egy restart után megtette magától, az eredmény pedig ugyanaz, mint amit fentebb írtam.Kedvenc chat programom volt hosszú éveken át, azonban az utóbbi idóben a működése telefonon is messze van a tökéletestől.
-
válasz
SunMount3r #6570 üzenetére
Másik tárcsázó app a Playről.
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
#86564352 #6568 üzenetére
Szóval ez a "Lenses" semmiféle képminőség beli javulást nem hoz, csak ilyen effektező "vicces kedvűeknek"? Akkor ugrom.
#6569 mikk2000: Amire kell nekünk, ez a teló elég jó képeket tud lőni (egyelőre) a saját fényképező app-jával (láttam már sokkal rosszabbakat is). De azért mégiscsak kár, hogy a Viber alatt ilyen gyéren működik (pontosabban, hogy ilyen gagyi a Viber fotó app-ja).
-------
Más (már nem Viber): Most a telón a hívásokkor legfelül jelennek meg az "Elutasítás", "Fogadás" gombok. Van olyan app, amivel ezt át lehet helyezni és esetleg még custom "ikonozni" is lehetne? Vagy ehhez már root kellene (azt semmiképp nem akarok)?Szerk.: Sorry, most látom a hsz.-em utolsó része eléggé OFF, abba is raktam. Megyek vele máshová.
-
mikk2000
őstag
válasz
SunMount3r #6567 üzenetére
Nem fotóztam még viberrel, a viber lencse gondolom valami effekt akar lenni. Eddig mindig a teló (gyári) kamerájával fotóztam, viberen belül meg beszúrtam ha képet akartam megosztani. Mondjuk az én telóm gyári kamerája se csúcs, szóval extra igényeim nincsenek
Ha valami jobb minőségű képet akarok, akkor előveszem a rendes zoomos fényképezőgépemet...
-
törölt tag
válasz
SunMount3r #6567 üzenetére
Erről a jelenségről beszéltem. Normális kamera API híján az Androidos Viber nem tud hozzáférni legjobb minőségben a telefonod kamerájához. (iOS-en nincs ez a probléma)
Telefonja válogatja, ezerféle Android készülékkel hiába vársz arra, amíg a Viber minden típusra optimalizálja. Ahogy arra is, hogy az Oppo implementálja az újabb Google kamera API-t.
Annyit tehetsz, hogy fényképezz a normál kamera appoddal és utána küldözgesd. Ne Viberen belül fotózz.Bohóckodás filterekről:
Say It All With Viber Lenses
Már itthon is elérhető a Viber nagy újdonsága -
SunMount3r
nagyúr
válasz
mikk2000 #6566 üzenetére
Hát lehet, de most beállítottam a legmagasabbra (közepesen volt) és már ugyan jobb egy fokkal, de még mindig sokkal jobbak a teló app-jának a képei. Eleve olyan, mintha sokkal jobban "be lenne zoom-olva" a kamera képe a Viber fényképezőjével és gyakrabban csinál elmosott képeket. De amúgy most meg ezért a "Viber lencsék" miatt nyaggat, mikor megnyitom a fotózást a Viber-en belül, hogy fel akarja rakni. Ez mi a kutyafüle, nekem lenne haszna felrakni?
-
mikk2000
őstag
válasz
SunMount3r #6565 üzenetére
Azt a Viber app-ban kellene? Majd megnézem.
Kb 1 perc megtalálni, hamarabb ment volna mintsem hogy leírod "majd megnézem"
-
SunMount3r
nagyúr
válasz
mikk2000 #6563 üzenetére
Azt a Viber app-ban kellene? Majd megnézem.
#6564 twofatcat: Nem a felbontás, méret, tömörítés, ilyesmi a baj. Ez csak sima "casual" fotómegosztás/posztolás lenne, itt ez nem annyira ez számít, de amikor már nagyon gagyi a kép "alap"minősége az még egy pici bélyegképen is látszik.
Megnézem lehet e állítani valamit a Viber fotó app-jában/hoz, mert lehetetlen, hogy ennyi lenne a különbség. A telő Oppo A54s egyébként.
-
törölt tag
válasz
SunMount3r #6558 üzenetére
Milyen telefon? Android esetében régi probléma, hogy a Google kamera API zűrzavara miatt az Android appok fejlesztői gyakorlatilag inkább csak screenshotolják a nézőkét.
Az iOS fejlesztők funkciókkal teli, egyszerűen kezelhető natív kamera API-t kapnak az Apple-től.Why third party apps on Android have bad camera quality, and when things will improve.
Én iPhone userként amikor fontos, megkérem az Androidos ismerőseim ne appon keresztül csinálják a fotót, hanem külön és azt megosztani. De még azért is szólni kell, hogy ne Messenger, Viber appon keresztül küldjék át, mert szarrá tömöríti a fotót, hanem eredeti minőségben megosztás linket küldjenek.
2022 van és kameraverseny az okostelefon gyártók közt, 4K monitorok. Viszont Zuckerbergnek nem érdeke fejleszteni a platformjait, az csak vinné a pénzt, így is van elég függő user. Még amikor látom névjegyzékben a másiknak is iPhone van, bosszant ha nem facetime-on keres, hanem Messengerrel kell szenvedjek.
Egy bombanő sportoló Instagram képe túl kicsi felbontás miatt háttérképnek se jó. (#firstworldproblems)
A Twitter képek jobbak, viszont az a karakterlimit miatt eleve inkább csak angolnyelvű országokban terjedt el. -
mikk2000
őstag
válasz
A beállításokban beállított a fotókra a legjobb minőséget?
-
törölt tag
válasz
SunMount3r #6560 üzenetére
Azóta gondolkodom, hogy volt, tavaly csináltam sokszor.. De nem a minőség volt a lényeg, úh azt annyira nem figyeltem, a célnak megfelelt. Meg gyorsabb volt, mint a fényképezővel. Most nem tudom leellenőrizni, mert leejtettem a telót.
-
válasz
A Vibert nem próbáltam, de a WhatsAppnál én is ezt tapasztaltam.
Azóta, ha fontos a minőség, először elkészítem a képet, majd azt osztom meg. -
törölt tag
válasz
Ha egy képet küldesz, lehet hozzá írni. Hacsak nem törölték ezt a lehetőséget...
-
SunMount3r
nagyúr
Hello!
A Viber saját fényképező app-ja nektek is pocsék képeket csinál? Elmosottak és nem is teljesen színhelyesek. A teló saját fényképező app-ja sokkal jobbakat lő. Ezen lehet valamit javítani, vagy ez ilyen? Vagy csak nálam ilyen?
A képbeillesztés miatt kellene, egyszerűbb a saját fényképező app-jából beilleszteni a képeket az üzenetekbe. A teló fényképezőjének a "megosztás" gombjával is van Viber opció, de ott ahogy látom, ha kijelölöm a címzettet, akkor már csak a képet lehet elküldeni egyből és nem lehet hozzá pl. szöveget beírni.
THX!
-
törölt tag
Bele lehetne, de se a viber, se a whatsapp nem helyez rá hangsújt...
Épp most veszett el a tabletről emiatt a wa, csak szerencsére nincs jelentőségeÉs a viber legalább -legalábbis tudtommal- nem szünteti meg a fiókodat, ha nem használod hetekig. A wa meg igen., ez már kiderült, mióta leejtettem a telót, és pont a törlés miatt nem tettem fel máshova azt a számot...
-
Magnat
veterán
válasz
Rodzser Mór #6555 üzenetére
Igen, ezt simán bele lehetne tenni.
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
mikk2000 #6542 üzenetére
Persze aztán hivatkozhatsz arra a SIM-re egy másik telóból, de ez már nem teljesen normális folyamat, ezért is fordult elő hogy elvesztek az előzmények végülis mindenhonnan. Ha normális, támogatott folyamat lenne, akkor a viber telepítéskor észlelte volna a futtató környezet megváltozását, és felajánlotta volna mit szeretne a felhasználó, vagy szinkorizált volna automatikusan - de nem.
Ezért kellett volna figyelmeztetnie a programnak, mielőtt másik telefonban aktíválnám. Gondolom, azt a 2 sort lebírnák programozni, ha értenek hozzá. A sok lófaszjóska emojiszart bele tudják rakni. Akkor egy figyelemfelhívás is talán sikerülne, ha tényleg felhasználóbarát programról lenne szó. -
Macika66
őstag
válasz
mikk2000 #6551 üzenetére
Ez igaz.
De a telefonon nem törlődött, a tableten meg de....
De nem akkor, amikor letiltottam. hanem amikor levettem a tiltást.....
Magic....
(Nem kell nagy dologra gondolni, egy 430 fős telefonos flottát kezelek, mindig van pár ember, aki a cselédjének hisz. Ezeket szoktam pihantetni egy kis időre, aztán le szoktam venni a tiltást.) -
Magnat
veterán
válasz
Macika66 #6545 üzenetére
Sajnos írásban nem lehet hangsúlyozni ... itt a hangsúly azon volt, h egy db account nem lehet több telefonon ... 2 account lehet egyen ahogy írtad is, csak ez a tárgyalt eset szempontjából irreleváns
"Ez nem így van, áthelyezéskor (ha a régi készüléken volt automatikus mentéskészítés engedélyezve Google Drive-ra) teljesen automatikusan visszaállítja" - akkor igen, úgy értettem, h a Viber maga nem ment és így nem is állít vissza ... illetve ez sem függvénye annak, h az adott készülékben van a sim vagy másikban, egyedül az számít, melyikre aktiváltad a Vibert.
-
-
Macika66
őstag
Kis zavartságot vélek a dologban.
Egy fiók csak egy mobiltelefonban lehet aktív (de egy mobilon lehet két fiók is aktív, ha a készülék tudja az alkalmazás-klónozást, Facebook, Messenger, Telegram, Viber és Whatsapp (hirtelen ennyit találtam)), viszont ahhoz a mobil-acchoz hozzá lehet rendelni több tabletet és desktopot is.
---------------
Akkor sem szinkronizált volna automatikusan. Ha új telefonra helyezed át az accountot,
Ez nem így van, áthelyezéskor (ha a régi készüléken volt automatikus mentéskészítés engedélyezve Google Drive-ra) teljesen automatikusan visszaállítja az utolsó betűig a beszélgetéseket, sőt, ha a képek / videok mentése is engedélyezett volt a régi készüléken, akkor a teljes média-könyvtárat is.... -
Magnat
veterán
válasz
mikk2000 #6542 üzenetére
"A SIM feltétel a Viberhez jó reggelt, anélkül viber fiókot csinálni nem tudsz."
ennek az ellenkezőjét nem is állította senki, de az előző hsz-edben még te is azt mondtad, h
"holott a program használatához alapfeltétel, hogy legyen SIM a készülékben (hiszen az az azonosítója)."
- ami viszont nem igaz, a kolléga erre írta, h ne terjessz hülyeségeket.
"Persze aztán hivatkozhatsz arra a SIM-re egy másik telóból, de ez már nem teljesen normális folyamat, ezért is fordult elő hogy elvesztek az előzmények végülis mindenhonnan."
Nem ezért fordult elő, hanem azért, mert telefonból 1db kötődhet egy accounthoz. Szóval ha kiveszed az egyik telefonból a simet amin eddig futott a Viber és átteszed egy másikba amire aktiválod, akkor is el fog veszni a régiről minden ... nincs jelentősége, h a sim kártya az új telefonban van vagy sem.
"Ha normális, támogatott folyamat lenne, akkor a viber telepítéskor észlelte volna a futtató környezet megváltozását, és felajánlotta volna mit szeretne a felhasználó, vagy szinkorizált volna automatikusan - de nem"
Akkor sem szinkronizált volna automatikusan. Ha új telefonra helyezed át az accountot, neked kell gondoskodnod az üzenetek áthelyezéséről, teljesen mindegy, hogy a sim az új készülékben van vagy sem (legalábbis pár hónapja még biztosan így működött).
-
mikk2000
őstag
válasz
#73820095 #6537 üzenetére
Légyszíves ne terjessz hülyeséget, főleg nem vastag betűkkel
Mivel nem a megfelelő módon tette amit tett, el is szállt mindene. Ezt aztán magyarázhatod.
A SIM feltétel a Viberhez jó reggelt, anélkül viber fiókot csinálni nem tudsz. Persze aztán hivatkozhatsz arra a SIM-re egy másik telóból, de ez már nem teljesen normális folyamat, ezért is fordult elő hogy elvesztek az előzmények végülis mindenhonnan. Ha normális, támogatott folyamat lenne, akkor a viber telepítéskor észlelte volna a futtató környezet megváltozását, és felajánlotta volna mit szeretne a felhasználó, vagy szinkorizált volna automatikusan - de nem. Amikor olyan dolgot csinálsz, ami nem szabályszerű, akkor az nem az, és ennek meg vannak a következményei is.
-
Rodzser Mór
senior tag
Köszi a válaszokat.
Régebben androidos SIM-nélküli (azaz nincs is lehetőség SIM-et tenni bele) tableten és a TEL-1 mobiltelefonomon is működött párhuzamosan (mondhatni egyidejűleg) a viber. És láttam mindkét helyen a legutóbbi csevegéseket is. Emiatt nem merült fel bennem, hogy az aktívan használt TEL-1-ről törli a csevegéseket, ha TEL-2-n is használni akarom.Ilyenkor a program figyelmeztethetett volna, hogy törölni fogja a TEL-1-en lévő csevegéseket és mentsem le a google drive-ra.
Egy régebbi mentésem van szerintem google drive-on, 1 évnél is régebben menthettem, de azóta keletkeztek olyan szöveges üzenetek, amik fontosak.
..
Megnéztem, azt írja a Viber, hogy: "Utolsó biztonsági mentés: Nincs."
Pedig én nagyon úgy emlékszem, hogy csináltam egyszer legalább.
Lehet, hogy másik google emailcímet adhattam meg akkor? Ha felmegyek erre a másik emailemmel a Google drive-ba, akkor látni ezt a viber mentést ott? -
törölt tag
Ha volt felhőben, akkor talán felajánlja a szinkronizálást, legalábbis a laptopnál biztosan, de telefonos másodtelepítésnél vannak kételyeim, mert ott az elsőt egyben kilövi, de EZT még sosem próbáltam, se felhővel, se anélkül, pont azért, mert még akartam az előzményeket, és előbb átcseréltem a számot a régi telón.
-
törölt tag
válasz
mikk2000 #6535 üzenetére
Ne terjessz hülyeségeket! NEM FELTÉTEL A SIM A TELEFONBAN, SIMNÉLKÜLI TELEFONBA IS LEHET TELEPÍTENI, NEM TÖRTÉNT SMI HEKKELÉS, SEM ANOMÁLIA.
Ez egyszerűen ÍGY működik.
Tökéletesen működik simtelen telefonban is, másszámú sim betételénél pedig rákérdez, h át akarod-e arra a számra váltani a vibert, ilyenkor az előzményeket megőrzi, akár váltasz, akár nem. Új sim akkor kell neki, ha 2 különszámú vibert akar.Teljesen normális telepítés történt, csak ott követte el a hibát, h nem kérdezett rá előtte, h 2 telefonban is benne lehet-e a szám, mert (és ez sejthető minden ilyen appnál, h) NEM, és mindig az új(abb) telepítés él az adott számra. És ha a régi számon akarja a vibert, akkor előszöris át kell menteni az előzményeket, ha meg akarja tartani. Ezt mulasztotta el.
Pont nemrég tárgyaltuk itt ki részletesen, h hány kütyün használható, nem is írom le újra.
-
Magnat
veterán
válasz
mikk2000 #6535 üzenetére
Mindig is működött a Viber úgy, hogy nem abban a telefonban van a sim kártya mint amivel használod ... és nem a "hekkelés" miatt szálltak el az előzmények, hanem mert telefonból egyen futhat egyszerre 1 account és amikor a másikra feltette, a régiről törlődött... egyébként ha volt felhős mentése, még az is lehet, h vissza lehet tölteni. -
mikk2000
őstag
válasz
Rodzser Mór #6532 üzenetére
Nekem is volt a viberrel gondom, sőt súlyos gond, ami megkérdőjelezi a viber létét egyáltalán.
Viszont amit itt előadtál, elég kacifántosnak tűnik. Magyarul egy SIM kártya nélküli telefonban szerettél volna vibert használni, holott a program használatához alapfeltétel, hogy legyen SIM a készülékben (hiszen az az azonosítója). Tehát úgymond meg akartad "hekkelni" a rendszert hogy a feltételeket megszegve használhasd a vibert. Innentől kezdve sajnos a háborgásnak különösebb indoka nincsen. Egy készüléken deaktiválni kell a vibert hogy a másikon használhasd, és az nem baj, hogy a csevegési előzményeket nem látod, mert lehet hogy nincs is hozzá közöd (értsd később megkapta a telószámodat más - és tök mindegy ez kinek köszönhető valójában). Aztán meg megint kavarás történt részedről, aminek a vége, hogy sehol nincsenek meg a beszélgetések.
Egy SIM kártya 3000 ft körül megvan lebeszélhetőséggel (1 év), és akkor nincs ilyen hekkelés probléma miatti anomália. Persze ha szeretsz dühöngeni, ezer féle dolgot lehet találni amin lehet, néha a legegyszerűbb dolgok sem működnek (feltehetsz mondjuk egy linuxot hogy értsd miről beszélek).
PC-n lehet használni vibert úgy, hogy értelemszerűen nincs SIM kártya, de akkor nyilván a telefon VIBER fiókjával működik együtt.
Hekkelések (ami nem támogatott dolog ügye) előtt érdemes lehet biztonsági mentést csinálni, ami magában foglalja a beszélgetések mentését is (pl. google drive-ra), így ha valami gáz van, és nem lett teljesen szétcseszve az account, akkor vissza lehet tölteni.
-
Magnat
veterán
válasz
Rodzser Mór #6532 üzenetére
Szia,
be volt állítva mentés vmilyen cloudba (Google, Huawei, Apple)?
-
Rodzser Mór
senior tag
Előzőhöz:
És persze nem tájékoztat a rendszer előtte TEL-2-re történő kód beírása előtt, hogy ez az akció az összes csevegést.
Mert akkor nem kezdtem volna bele a műveletbe.
Rohadjon meg! -
Rodzser Mór
senior tag
Sziasztok!
Ez a fő Viber topik?
remélem...
Történt egy komoly probléma.
Egy SIM-kártya nélküli mobiltelefonomra (legyen: TEL-2) feltelepítettem a Vibert. Azonosításhoz a rendszer kérte, hogy SMS-kódot küldhessen. Ehhez a rendes mobiltelefonomban lévő számomat adtam meg (legyen TEL-1). Meg is jött az sms.
Beírtam az sms-ben kapott kódot TEL-2-be. De ott nem jelentek meg a korábbi beszélgetések, csak a címjegyzék. Ugyanakkor a TEL-1-ben eltűntek a korábbi beszélgetések, mintha kijelentkezett volna azzal, hogy más készülékben adtam meg a kódot. GRRR!Ezután eltávolítottam TEL-2-ről a Viber alkalmazást.
De TEL-1-en nem tudtam használni. A használathoz oda is kellett kérni kódot. Ezután TEL--1-et megint tudtam hasznáni. Viszont nincsenek meg a korábbi beszélgetések, de még a csoport sem, ahova többen írtunk.Elő lehet hívni ezeket a már nem látszó korábbi beszélgetéseket? Mert az biztos, hogy nem a telefonon volt tárolva, hanem egy szerveren. És én nem töröltem őket törlési szándékkal.
-
Faterkam
addikt
válasz
#73820095 #6529 üzenetére
Nem, semmit, egész délelőtt írtam a húgomnak, közben egyszer kérte a helyadatokat hogy engedélyezzem. Elutasítottam és utána már ezt dobta fel. De csak a tesómnál.
(#6530) Viktor0610: nem volt kikapcsolva a GPS, mert előtte a telómmal navigáltunk. Nem volt bekapcsolva a helyküldés, mert csak egy személynél csinálta ezt, akivel épp beszélgettem. Mérgemben letöröltem, újra tettem, és helyreállt.
-
-
marec1122
senior tag
ohhh, igen úgy próbáltam de pc-n. telón bevált köszönöm.
-
-
AcCEsS
senior tag
válasz
#73820095 #6516 üzenetére
Az asszony munkahelyén nem túl jó a térerő, és egy ideje többen panaszkodtak arra, hogy a Viber sokkal jobban akadozik beszéd közben, mint a Messenger. Ezért gondolom, hogy növelték a bitrátát, vagy CBR-ben és nem VBR-ben megy a kódolás, emiatt a beszéd közbeni "csend" is nagy forgalmat csinál...
,
-
-
marec1122
senior tag
Sziasztok!
Csináltam egy biztonsági mentést drive-ba de nem találom az eredményét sehola drivon belül. működik ez a funkció vagy én keresem rossz helyen a mentés eredményét?
-
törölt tag
válasz
Viktor0610 #6517 üzenetére
Hol lett jobb???
-
-
törölt tag
-
AcCEsS
senior tag
Megválaszolom magamnak: a Viber kb. 1-1,2MB forgalmat csinál percenként mobilinterneten sima beszélgetés esetén. Összehasonlítva, a Messenger ugyanilyen típusú felhasználással jóval kisebb adatforgalmat generál, a különbség kb. két és félszeres a Viber rovására. Ez régebben biztosan nem volt így, de lehet, hogy egy újabb verzió esetén módosulni fog ez az érték...
-
pimmi
senior tag
válasz
Viktor0610 #6508 üzenetére
Annyit tehetsz max., hogy leveszed róla a rögzítést, és akkor nem lesz legfelül, ha nem írsz bele, de törölni nem lehet.
mikk2000
Viktor0610
Macika66
-
Macika66
őstag
válasz
Viktor0610 #6512 üzenetére
Jaaaaaaa.....
-
-
mikk2000
őstag
válasz
Nem hinném hogy általános bug lenne, mert nálam pl. jó, tehát ha kitörlöm eltűnik, még telefon újraindítás után sem kerül vissza. Valószínű android verzió függő ez a hatalmas "probléma".
-
-
Macika66
őstag
válasz
Ez nem bug, ez szándékos, a jegyzeteket nem lehet törölni, csak hagyni elsüllyedni vagy kitűzni előre....
És ez jó is így szerintem.... -
-
mikk2000
őstag
Azt nem mondtad, hogy az a problémád, hogy megtaláltad hol lehet törölni, de mégse törli.
Amúgy pont az a kép maradt ki, hogy ha rányomsz egyébként a jegyzetekre, akkor benne levő tartalom ugyanúgy ott van? Mert ha csak "üresen" marad ott a jegyzetek, az végülis nem zavaró, és nem is hiba szerintem. Később a viberen belül a további/jegyzeteim-re kattintva úgyis kirakja a csevegés ablakba, ahol most is van. Meg kell tanulni vele együtt élni. Sőt olyan menü is feljön ami nálad is látszik, hogy "rögzítés feloldása", ekkor feltételezem nem legfelül lesz, ha jön új beszélgetés, hanem egyre lejjebb kerül majd.
-
mikk2000
őstag
A volt főnököm is évekig kínlódott a beszéddel agyvérzés után, ez általános szerintem. Ha jól értelmezem a kérdésedet, és a képernyőmásolat alakjából úgy látom ez mobiltelefon, na annál az ujjaddal addig nyomod az általad bekarikázott "jegyzeteim" sort, amíg fel nem jön egy menü, ahol az egyik menüelem az lesz, hogy "csevegés törlése", és ha tényleg azt szeretnéd, akkor nyomj rá. A teljesség kedvéért megjegyzem, hogy PC-n meg egérrel kell fölé állni, és erre kuka jelenik meg bal oldalt.
-
Ezt a stílust és a személyeskedéseket mindenki nagyon gyorsan hagyja abba!
Következő elkövető pihenni fog!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Rengeteg áramot fordít adatközpontokra és bitcoinbányászatra Pakisztán
- TCL LCD és LED TV-k
- Automata kávégépek
- Vicces képek
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Nintendo Switch 2
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Nvidia RTX 3080TI Founder Edition
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- Apple Watch Series 8 45mm Silver Alu bontatlan szíjjal + kiegészítők
- Eladó Gamer szék párna csomag!
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó RTX Gamer Laptop játékra! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 512GB SSD
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest