Új hozzászólás Aktív témák
-
GIJoe
addikt
Erre is csak azt tudom mondani kinek hogy, nekem a max számlám 3K-nál sosem több.
A1es vagyok. A hűtőm A+++, éves étvágya 214 khw/év, 2 éve smd leddel világítok, minden fogyasztón minimum billenő v inkább időkapcsoló. A klímát nem szeretem, meg nem is bírom. Inkább jól választottam lakást/albérletet mivel ha fizetek érte csak körbekérdezem a szomszédot, nyáron meg lehet dögleni v árnyékos, ez alap... -
GIJoe
addikt
Igazad van tévedtem 1,89 Ft-ot (A1) elnézést, máris iszok 1 kis lúgot büntetésképp
Egyetemes szolgáltatói árak (EON)
Aktuális villamos energia egyetemes szolgáltatói árak 2012. január 1-jétől
A1 - I. tömb
46,89 Ft Áramdíjak összesen
(Ft/kWh, bruttó)*50 Ft? Hol lakx vmi eldugott zalai zsáktelepülés?
-
GIJoe
addikt
Figyu le kéne jönni a hígítóról, tudom olcsó meg buli, de akkor is...
Milyen plusz ár? Akinek nincs gépe csak netezik filmezik, annak elég.
Egyébként meglévő GTX, a gyerekek vesznek játszani GTXet, a userek
70% azt hiszi vmi diszperzit szerű anyag. Elveszett a kamat? Mi?
Te is csak kártyáztál közgáz-matek órán? Feltételezve, hogy az áram ára pont ennyivel nőne időközben. Mii? 45Ft/ kwh nagy-átlagban országosan az áram MOST, ha nő az ár, (ez az 1 ami tuti h fog) akkor még jobb ha takarékos 1 gép... -
GIJoe
addikt
"Semmi értelme a kisgépes konfignak"
Elkezdtem kicsit számolgatni, a fenti xls alapján (45 Ft / Kwh)
A következő feltevést alkalmazva: 20h idle, 4 óra max
A GTX670 es konfig éves fogyasztása:45 595 Ft /12 = 3800 Ft / hó
A C60 kisgépes éves fogyasztása: 4 073 Ft /12 = 340 Ft / hóKinek mi
-
GIJoe
addikt
A lap+2 GB alacsony fogyasztású ram, + pico táp+egy szintén alacsony fogyasztású SSD, szerintem még 10W se lenne... (underclock nélkül)
Itt egy review egy C60as netbookról, lesd meg a power consumption részt! + Ne feledd a kijelző fogyasztást is levonni!
" jelentős az energia-megtakarítás." Ha ennyire zavar valakit, a fogyasztás, (bár szerintem a gammereket nem érdekli), akkor meg vegyenek rendes notebookot.pl ott az én notim VAIO, i5 480, HD 5650, 8G RAM,BD,FullHD panel,120GB SSD, Idle 20W (net stb) Game, 65W! (Tudom nem erőmű a 5650,de szűrők nélkül, minden game elmegy...)
3 mérőműszer adott ilyen eredményt, ja és 1 mérés nem mérés (műszerenként persze) -
GIJoe
addikt
Téves dolgokat írsz leírom miért:
Keress már egy C60 review-re 8-9W, + lehet a brazos tweakker még tovább underclockolni, játékhoz gyenge? Most akkor játszani akarsz, vagy mit is? Ha azt vesszük hogy 24/7be menne, ebből csak pár óra masszív használat lenne (játék) csak ekkor aktivizálódik a turbo core stb... A játékokkal nem vagyok képben, pl a Far Cry 2 az retro?
Én alapból fogyasztáscsökkentés megszállott vagyok, most egy 15W ot fogyasztó monitoron TVzem, le akartam cserélni mert már lehet kapni 8Wot evőt is, de nemrég megtaláltam az MS xls kalkulátorát, javaslom neked is less rá! (sok esetben nem éri meg váltani)
Szóval visszatérve az ARMre, oké keveset eszik, de amikor elkezded rápakolni az eszközöket, vagy elkezded masszívan (eszközökkel) ruterként is használni porrá válik az alacsony fogyasztása. Ha azt nézed hogy a fent említett ECS C60at veszed alapul 9Wattal számolva (45 Ft/Kwh ra számoltam és napi 24hra) akkor évente 4 336,20 Ft ba kerül. Ha mondjuk ez az érték (24/7 ben) 18W lenne akkor évi 7 095,60 Ft fizetnél!
Az előbb említett brutális 2759 Ft különbséget meg tudod spórolni, ha a routeredre időkapcsolót teszel, meg lecseréled a világítást a szobában SMD ledrepeace!
-
GIJoe
addikt
sok mindenki ilyet szeretne, de én az ECS HDC-M/C-60 (V2.0) ben látom ezt megvalósulni, less rá ajánlom!
-
GIJoe
addikt
Szinte minden negyedévben vagy egy VIAs hír, de mindig megkésett cuccal, túlárazva lehet hozzájutni, erőlködés szaga van....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Napelem
- Futás, futópályák
- Formula-1
- Synology NAS
- Háztartási gépek
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Apple asztali gépek
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- További aktív témák...
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- Sony TA FE530R
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 5 4500-5600X +GTX 1660 SUPER +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- TP-Link HX220 WIFI AP ÚJ BONTATLAN.
- GAMER PC: Új RYZEN 7 5700/5800X +RTX 5060/5060Ti/5070/5070Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Nitro+ RX 6700XT 12GB Videokártya!
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest