Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Dell notebook topic
- Hővezető paszták
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen asztali médialejátszót?
Új hozzászólás Aktív témák
-
GIJoe
addikt
Téves dolgokat írsz leírom miért:
Keress már egy C60 review-re 8-9W, + lehet a brazos tweakker még tovább underclockolni, játékhoz gyenge? Most akkor játszani akarsz, vagy mit is? Ha azt vesszük hogy 24/7be menne, ebből csak pár óra masszív használat lenne (játék) csak ekkor aktivizálódik a turbo core stb... A játékokkal nem vagyok képben, pl a Far Cry 2 az retro?
Én alapból fogyasztáscsökkentés megszállott vagyok, most egy 15W ot fogyasztó monitoron TVzem, le akartam cserélni mert már lehet kapni 8Wot evőt is, de nemrég megtaláltam az MS xls kalkulátorát, javaslom neked is less rá! (sok esetben nem éri meg váltani)
Szóval visszatérve az ARMre, oké keveset eszik, de amikor elkezded rápakolni az eszközöket, vagy elkezded masszívan (eszközökkel) ruterként is használni porrá válik az alacsony fogyasztása. Ha azt nézed hogy a fent említett ECS C60at veszed alapul 9Wattal számolva (45 Ft/Kwh ra számoltam és napi 24hra) akkor évente 4 336,20 Ft ba kerül. Ha mondjuk ez az érték (24/7 ben) 18W lenne akkor évi 7 095,60 Ft fizetnél!
Az előbb említett brutális 2759 Ft különbséget meg tudod spórolni, ha a routeredre időkapcsolót teszel, meg lecseréled a világítást a szobában SMD ledre
peace!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Corsair K70 RGB TKL // EU // Számla + Garancia //
- Bomba ár! Lenovo 14W Gen2 - AMD 3015e I 4GB I 128SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bontatlan Lenovo T14S WUXGA Touch Ryzen5 Pro 7540U 16GB 256GB Radeon 740M Win11 Pro 3év Garancia
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest