- Mini-ITX
- Az új Radeonok is a hagyományos tápcsatlakozóra szavaznak
- Szó szerint táptitán az FSP legfrissebb üdvöskéje
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Milyen széket vegyek?
- 4K-s okosmonitort dobott piacra az ASUS
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Vezetékes FÜLhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sinesol
veterán
Ja, semmi gond a C3-al, gépigényéhez képest nagyon jól néz ki, ami nem mondható el egyéb cimekről. Elég jól optimalizált is, közepes gépeken is nagyon szép.
A tesztbeallitasokban persze hogy szep gepigenye van, dehát ki az aki azon jatszik. Szinte semmivel sem szebb.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Játék közben reseteld a hwinfot, és 10perc múlva csinálj egy képet róla, de úgy, hogy még fut a játék. Én elhiszem, hogy elég a 2500k, csak úgy látszana igazán a dolog....
A 970-el kapcsolatban én is úgy latom, hogy azért lett volna jó, ha bekerül, mert szerintem jelenleg az ász a felső házban. Másrészt jó lett volna egy friss teszt, hogy valójában jelenleg hol áll a 290X-hez képest...
[ Szerkesztve ]
LG 27GL83A 27'' UltraGear™ QHD IPS 1ms Gaming Monitor with G-Sync®
-
Joshi
titán
A legtöbben nem azért hiányolják a 970-et a tesztből mert az van nekik (nekem se az van), hanem azért mert ha a 290 és 290X bekerült akkor pont a 970-nek nem lett volna szabad kimaradnia a tesztből. Sokan azzal érvelnek hogy volt más teszt ahol látni lehet a 970 teljesítményét más kártyákhoz képest és le lehet vonni a következtetéseket. Erre én azt mondom hogy ennyi erővel ez a teszt sem kellett volna mert az itt szereplő kártyákról is hemzsegnek a tesztek a weben. Ha nekem kell összeollózni az eredményeket akkor mi értelme a tesztnek?
Egyébként Oliverda leírta hogy miért nem szerepelt a 970 a tesztben de az érv elég vérszegény. -
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
Valahol a 7970/280X környékén vége az "alapon is kihajcsa" felállásnak. Persze ha 1080p+ a felbontás, nagyobb a teher a VGAn és kitolható a határ.
Simán ki tudod te is mérni, mennyit hagy a 290ben, ill. pl. menj fel egy 64es szeróra BFben..még 4GHz felett is javulni fog a tempó.
De minek Z lap+K proci, ha nem húzod? Simán benne van a 4.5GHz általában..nem jött még ki olyan proci a mai napig, amire érdemes lenne cserélni. -
Joshi
titán
-
törölt tag
Én három hete kezdtem el, kőkemény CS után... (amit 1 éve toltam utoljára kb).
És nagyon tetszik, már kevés kell csak a legnagyobb sniper csúzlihozRohadt jó game, pedig nálam egy játék sem bírta egy óránál tovább, de a BF4 azonnal szerelem lett, van benne "valami" ami odaszegezett. + Számomra nagyon reális, élvezem minden bitjét.
Eleinte ki-ki lépegetett, de a HT-t kikapcsoltam kis guglizás után és azóta betonstabil. A Tahiti meg vsync=on mellett hozza a stabil 60 fps-t és nem is akar helybőlfelszállni, pedig tudna többet, de így nem is pörög annyit.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest